Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky s Huawei P30

Od: christin odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás, mám problém :D Již asi 2 týdny pročítám recenze, diskuze, atd. a stále nevím.
Šla jsem si nakonec pro Garmin Vivoactive 3, kvůli výdrži a placení.. Výdrž ale nic moc, max. 3dny..
Koukala jsem na hodinky od Huawei, Xiaomi, Fossil, Ticwatch, Samsungu...
Nejsem žádný sportovec, co od hodinek ale chci, je sledování spánku, stresu, chůze, taková klasika a češtinu. Hlavně ale notifikace, jsem často za volantem a ráda bych si notifikace přečetla a na některé (sms, whatsapp , messenger) odpověděla - nejlépe nadiktovaním. Doteď ale nevím, zda-li to některé podporují? Od věci nebude ani mapa/trasa v telefonu, sledování menstruačního cyklu, a kdyby šlo platit, což jsem si načetla že u Samsungu třeba zprovoznit jde, bylo by to super! ;) či třeba ok google (ale to už chci asi moc)
Předem Vám mooc děkuji za radu jaké si tedy pořídit :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Huawei Watch GT2.

Musíte ale krapet slevit v požadavcích..(na notifikace neodpovíte, NFC sice mají, ale v ČR zatím nefunguje).

Jinak ovšem za tu cenu velmi slušné hodinky s výdrží 8-10 dní.

christin
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale co já vím NFC nemají. Já klidně slevím z požadavků, ale pouze přečtení notifikací je mi k ničemu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]