Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké repro ke gramofonu Sony PS-LX310BT

Od: nikolas odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
nejsem odborník na gramce. Doma máme staříka Teslu NZC 300. Už mu nějaký ten rok je a na zvuku je to znát. Proto bych rád zakoupil něco nového. Dost se mi zalíbil Sony PS-LX310BT. Jen nevím, jaké reproduktory by k němu byly ideál. A jestli nebude bluetooth přenos zhoršovat kvalitu zvuku. Jestli jít raději do kabelu nebo by postačily nějaké s bluetooth. Samozřejmě jde především o kvalitu zvuku, ale vzhled není od věci, gramec je taková designovka :D
Předem díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A jaké reproduktory máte u té Tesly? Já mám NZC-300 doma a reproduktory ARS 9206-10 co. U toho byly nehrají nijak zle, určitě lépe než kdejaký bluetooth reproduktor. Tak jestli spíše neinvestovat do zesilovače a propojit kabely.
nikolas
hodnocení

Abych pravdu řekl, nevím ani značku. Tenhle gramec měl ještě můj děda. Stav těch repráků tomu odpovídá.

hm*
hodnocení

0x

Docela bych souhlasil s mikihansem. Když se tomu NZC pořídí dobrý zesilovač (s odpovídajícím předzesilovačem) a rozumné reproduktory, tak kam se na něj bude hrabat Sony s nějakým bluetoothem.

NZC 300 má zesilovač i předzesilovač zabudované, sice s nižším výkonem, ale poměrně kvalitní. Stačí tedy kvalitní reprobedny a je vystaráno. Maximálně ještě udělat revizi zesilovače se zaměřením na elektrolytické kondenzátory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]