Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha Vs obnova dat telefonu MEIZU

Od: ondra1987 odpovědí: 1 změna:

Ahoj dával jsem telefon na reklamaci a bál se enchat v telefonu přihlášení do bank a na různé účty. tak jsem si telefon zálohoval na google + na SD kartu a dal do továrního nastavení. nyní po vyzvednutí po neúspěšné reklamaci což jsme dvojnásob nasraný se pokouším obnovit data,ale SD karta na kterou jsem to hodinu ukládal je prázdá což vůbec nechápu a obnovení z googlu mi to nenabízí pamatuje si to jen jake aplikace jsem měl v google play a to je vše.

asi nic nedělám špatně kliknu na obnovení přes obě varianty a rpostě to nci nenabízí. setkali jste se někdy? ať vím do budoucna i třeba a novém telefonu já věříl,že v roce 2020 už to bude hodně vyladěné,ale prd.

díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když něco zálohuji na SD katru tak si to také zkontroluji, že to tam je...zkusil jsiSD kartu načíst v PC? a jsi přihlášen k účtu Googl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]