Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradí mi někdo s nastavením TV

Od: aja1946® odpovědí: 14 změna:

Potřebuji si ručně naladit Nova Action, dle rady jsem dala ruční ladění a kanál 42 , bohužel se tam neobjevila. Jsem z Prahy a poslouchám na pokojovou anténu, všechny ostatní programy mám. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

tady si to najděte ... i.iinfo.cz/...

hodnocení

Hezká tabulka, ale Nova action tam nikde není.

priklad11*
hodnocení

0x

Vysílače v Praze vysílají na 42 kanále. Ládví, Novodvorská, Olšanská

Nevim jakou máte TV. Mně se stávalo u satelitního tuneru že jsem stanici uzamknul, pak něco změnili a ta nová byla na uzamknuté pozici a nezobrazí la se

hodnocení

To vím a kdyby to byla Buková Hora, tak je to který kanál

priklad11*

Buková hora Ústí nad Labem vůbec čtvrtý Multiplex nevysílá. Nová a Nova Cinema je na druhém Multiplexu. Jinak nedávno došlo k nějakým změnám

parabola.cz/...

jofa*
hodnocení

0x

Nalaďte automatickým laděním. Ručně netřeba. Jinak děkuji za dotaz, ani bych nevěděl, že tam jsou závody moto z Brna.

hodnocení

To právě nechci, protože by mi dalo velkou plráci zase si srovnat pprogramy podle svého

terribor
hodnocení

0x

Žádné automatické ladění, když víte, že program je na kanále 42, nastavte ho ručně, a pak se pokuste přemístit tu Vaši pokojovou anténu na jiné místo. Nepospíchejte, vždycky po přemistění chvíli počkejte, zda se obraz objeví.

priklad11*

Pokud by byl špatný signál, tak nepůjde celý Multiplex. Nikoliv jen jedna stanice

hodnocení

To máte sice pravdu, taky si myslím, že by tím pádem nešly i ostatní, ale já nevím, ve kterém Mutiplexu ostatní programy Novy chytám, nejsem si jistá, že to je zrovna ta 24

09.08.20 13:25
hodnocení

0x

.

hodnocení

to má být co

hodnocení

0x
Slušně vychovaná televize má v menu ladění aktualizaci kanálů. Tedy projede celý pásmo a když najde nějaký nový, co ještě není uložený, naladí ho a uloží na konec seznamu. Takže původní seřazení zůstane zachováno, jen se na konci objeví nové kanály.

111®
hodnocení

0x

Nova Action naladíte jako přechodovou síť na 28 kanále,Ústí nad Labem - Krušnohorská

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]