Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když si zkopíruji nějaký odkaz do mobilu, tak mi to napíše, že je to ve schránce,ale kde ji mám najít?
Mám Smsung Galaxy A20e. Děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
arny®
4x
To se zkopíruje jen do "přechodné" paměti telefonu.
Musíte pak někam ten odkaz vložit: podržíte dlouze prst na řádku, kam to chcete vložit a objeví se vám právě nabídka, kde bude položka "vložit".
Můžete to takto vložit třeba na adresní řádek prohlížeče, nebo třeba do poznámkového bloku, do SMS, apod. V podstatě všude tam, kde se dá psát.
Musíte pak někam ten odkaz vložit: podržíte dlouze prst na řádku, kam to chcete vložit a objeví se vám právě nabídka, kde bude položka "vložit".
Můžete to takto vložit třeba na adresní řádek prohlížeče, nebo třeba do poznámkového bloku, do SMS, apod. V podstatě všude tam, kde se dá psát.
3x
doplněno 06.08.20 18:11: Stačí vám, co odpověděl arny, nebo chcete dále studovat mobiltown.cz/... tady přímo pro Samsung
doplněno 06.08.20 19:32: Pokud si nainstalujete Clipper (nebo podobný), můžete si do něho uložit až dvacet položek a kdykoli z něho kopírovat dále. Když překročíte, nepotřebné smažete a pokračujete s novými... Používám, když potřebuji kopírovat víc, než jednu položku..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]