Nejste přihlášen/a.
Včera nám zase kolem 21 h vypadl signál všech programů ČT v T2 .Chytám ho z Cukráku a také je tím směrem Krásné.Je to skoro každý večer.Nemohu se tak dívat na Cimrmany nebo třeba včera na tu parodii s Macháčkem.Bydlíme na Dobrušsku.Jinam si anténu natočit nemůžu.Máte to někdo z této oblasti taky tak? Přemýšlela jsem na tím ,jestli se nemám třeba obrátit na příslušný úřad ,který je v HK.Co by jste mi prosím Vás poradili vy? Mám jim zavolat nebo mám ještě počkat jestli se to po dokončení celého přechodu nezlepší.Děkuji.
U T2 dochází na některých frekvencích (kanálech) k rušení od LTE T-mobile a musí se dokopit LTE filtr. Nic se nezkazí koupí a vyzkoušením.
V ČR vysílají T2 různé multiplexy na různých kanálech různé vysílače jinak. Tak tomu bylo i u T1 nebo analogu, aby nedocházelo k zarušení.
Ta opičárna se robila, aby TV se ještě více z multiplexovalo a zhustilo. Tím TV uvolnilo další frekvenční pásma internetu.
Upřímě, dnes je internet potřebný a TV je přežitek pro důchodce stejně, jako pevná telefoní linka. Co v té TV vlastně dávají, abych jí měl?
Jo, jo. Čím víc to vylepšují, tiím víc to stojí za ... Rovněž jsem z Podkrkonoší chytal Cukrák a všechno jsem to musel zavedením T2 překopat. Nyní ani přímý výhled na vysílač Černá hora (35 km) mi nezaručuje signál bez výpadku při zlém počasí. Sám ředitel tv říkal, že snížili výkony vysílačů a od té doby je leckde problém. Jak píše jenyk, zavolejte si někoho, kdo dělá tv ať vám poradí jaký směr je u vás vhodný, popřípadě instaluje dobrou anténu a vše potřebné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.