Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se prosím zeptat ohledně telefonu Lenovo S5 pro, jestli s ním má někdo zkušenosti a popřípadě jaké? Já mám již 5 let Lenovo P70 a byla jsem s ním velice spokojená, ale co si budu nalhávat, je to již starší telefon, baterie už začíná pomalu pokulhávat, sem tam se mi sám vypne/zapne, a bohužel už mi blbne i bluetooth, takže například v autě či sluchátkách to jaksi nechce už jet. No prostě už má asi svoje za sebou a pomalu bohužel musím přemýšlet o výměně. Jelikož jsem s Lenovem spokojená, chtěla jsem jít do stejné značky, tak jsem si právě vybrala Lenovo S5 pro, ale pár recenzí jsem si našla a trošku mě to zabrzdilo, někdo psal že se mu špatně připojuje internet, někdo zase psal že není možné na to sehnat obal a tvrzené sklo, nebo že vypadává signál, apod. Dále jsem se chtěla zeptat, že se tam píše že buď člověk může mít jen jednu Sim a pam. kartu, nebo 2 Sim. Já na tom mém Lenovu mám 2 Sim zároveň i s pam. kartou, to už se takto nedělá?
Předem moc děkuji za každý názor, radu, zkušenost
Lenovo S5 Pro je sice dual sim, ale druhou sim můžete vložit pouze na úkor paměťové karty, nemůžete mít současně dvě sim a paměťobou kartu, přesně jak uvádíte.
Nicméně na trhu jsou v této cenové kategorii telefony, které dvě sim karty a současně paměťovou kartu podporují.
Pokud Vám nevadí, že Vaše data budou moci analyzovat Číňané namísto Američanů, tak jsou tu od Xiaomi hned dva modely, případně od Korejského Smasungu.
Na Xiaomi mi nejvíce vadí, že nepoužívá tradiční micro USB datový/nabíjecí konektor, ale nějaký vlastní upravený a nekompatibilní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.