Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní pohotovost

Od: rich® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Prosím o případné rady,recenze a zkušenosti.Rád bych si pořídil "nový" mobil.A chtěl bych s tím,jak se říká vyběhnout a za těžce ušetřené peníze,mít co nejvíc.Ano,v rámci nějakého kompromisu.Zaujala mě firma Mobilní pohotovost.Byl jsem se tam již párkrát kouknout,ale zajímala by mě i vaše poznatky,abych nenaletěl.Moc děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Normalni prodejce jako kazdy. Pokud bude mit nejlepsi cenu na vybrany model a bude to ceska distribuce, klidne koupit tam. Ale jit na prodejnu a tam si nechat radit nedoporucuju, muzete natrefit na prodavace co vam nacpe to co je aktualne nejziskovejsi pro ne, ne vyhodne pro vas.

hodnocení

1x
V Hradci Králové ti je nedoporučím. Jejich servis manželce mobil zničil a ty tahanice s vymáháním vzniklé škody bych nikomu nepřál. Za ty roky se tam už určitě třikrát vyměnil personál ale stejně tu firmu obchazím obloukem.

caesar
hodnocení

0x

Osobně tuto prodejnu (siť prodejen) mohu jen a jen doporučit. Pokud mají ve všech prodejnách zkušené a ochotné prodavače jak v Jihlavě v Cityparku, kde nakupuji tak bych se toho nebál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]