Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych koupit kamarádce k narozeninám sekáček na potraviny, ale nevím jaký . Jakou značku a jak velký. Máte někdo doma s kterým jste spokojený a doporučili byste ho?
Např. tento. Mějte na paměti, že při výběru preferujte vždy přístroj s vyšším výkonem motoru. Ty slabé moc nevydrží.
Sekáček je zařízení,sestávající z misky(nejlépe skleněné) sopravy sekacích nožů víka a motoru nasazeného na hřídel nožů.Když do sekáčku naložím směs zeleniny(petržel,celer,cibuli mrkev tak obsak je během 10 sec. rozsekán na 2 mm zrna.V mrazáku je pak připravena směs pod maso,či polévky.Vyrobit z ořechů drobná zrna není problém.Z tvrdých rohlíků jemnou strouhanku a z jablek dřeň na zmrzlinu.Možností je mnoho,fantazii se meze nekladou.
JABRAKA
myslím na ovoce, zeleninu, maso ,ořechy , cibuli, vajíčka uvařená ... na cokoli, co chceme nasekat, nakrájet...
Nojo, ale každá ta potravina chce své, protože má jinou konzistenci. Já mám například tento expert.cz/... a jsem moc spokojená. Ale není levný. Ale na ořechy a semínka to teda není.
No,já nevím,ale zrovna tohle dávat k narozeninám? To je tak dárek pod stromeček.Kolikrát to kamarádka použije? Já tohle dostat k narozkám tak slušně poděkuji za další mašinu do baráku a strčím to k ostatním do špajzu.To bych raději láhev dobrého kvalitního vína.Ale každý máme jiný vkus.Tak přeji ať vyberete dobře.
Vím, že si ho přeje a bude mít určitě z něho radost. Má kulaté narozeniny a jsem pozvaná na oslavu, tak si myslím, že je to skvělý dárek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.