Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat a poprosit Vás o radu.
Naladil jsem svoji televizi na DVBT-2. Programy se úspěšně naladily, všechny až na ČT1, ČT24, atd.
DVBT-2 nepodporuje Českou Televizi nebo v čem mají problém?
Musím se bez programů smířit?
Moc díky.
0x
doplněno 31.07.20 11:54: Další z Brna, taky bez ČT DVB-T2... poradte.cz/...
Nechci vás podceňovat, ale přesto se zeptám. Podle čeho poznáte, že ostatní programy přijímáte ve standardu DVB-T2?
Poznám to jednodušše. Zapl jsem včera TV a téměř žádné programy mi nejely. Takže jsem se do toho dal a mám to. Až tedy na ty ČT ...
Krásnej obraz, kvalita i síla signálu 100% a najednou kostičky a tma. Signál i kvalita 0-11%. Za dvě minuty zase vše naplno.
Chvilku jsem s tím laboroval a nic. Až když kamarád anténář měl volné odpoledne, tak přijel a dobu s tím dělal.
Funguje vše.
dejmanto: uveďte ještě, jaký máte televizor, jak je starý a jestli přijímáte signál z antény přímo do televizoru nebo přes settopbox.
0x
Tak mě pro změnu ČT1 naladilo asi v 5 verzích. A i když bydlím v JM kraji, tak mi paradoxně jede jen ČT1 pro SM kraj. U ostatních mi to píše, že není signál. Zkuste naladit ještě jednou a třeba vám tam ještě taky něco doskočí.
0x
každý tazatel na tuto tematiku by měl uvést město kde bydlí a vysílač který přijímá, bez toho je to jen hádání z koule..pak jakou má anténu protože to může být jak anténou , tak v TV nebo STB...já bydlím také v JM kraji amámjak CT1 JM tak CT1SM, tady sice spustili DVB-T2 ale nevypli původní ani Přechodové kanály
Bydlím v Brně a anténu mám malou domácí. Chytal jsem přes 40 programů, nyní mám též ale akorát bez všech ČT, takže na tom něco bude. Hlavně že je v uvozovkách za barákem!
0x
Také byndlím v Brně, na zahradě chytám Barvičovu a mám včetně rádií naladěno přes 100 stanic, anténa malé síto bez zesilovače, co si mám představit pod pojmem "malou anténu"
doplněno 31.07.20 11:24:
ale ČT jdou mám je 3x
doplněno 31.07.20 12:11:
ČT1 je na 26. kanál 514 Mhz 514 000 kHz
0x
ale pořád nevíme jestli je to nová bedna nebo STB, pokudSTB tak vytáhnout ze zásuvky na 1/2 hodiny a pak zapnout a zkusit znovu..já mám třeba k NB AverMedia TD310 USB a V anténku .
Tady je tabula vypínání. i.iinfo.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.