Dobrý den Chtěl bych se zeptat a poprosit Vás o radu. Naladil jsem svoji televizi na DVBT-2. Programy se úspěšně naladily, všechny až na ČT1, ČT24, atd. DVBT-2 nepodporuje Českou Televizi nebo v čem mají problém? Musím se bez programů smířit? Moc díky.
No vidíte, nejsem jediný kdo kanály ČT nechytá. Zřejmě opravdu na tom něco bude. Jenže co? Poznám to jednodušše. Zapl jsem včera TV a téměř žádné programy mi nejely. Takže jsem se do toho dal a mám to. Až tedy na ty ČT ...
Je fakt, že od doby co spustili jednokanálovou síť stál příjem ČT za starou bačkoru. Celou dobu jsem v Krkonoších chytal pražský Cukrák a v pohodě. Pak se do toho začal míchat vysílač Votice, který je sice podstatně dál, vysílá menším výkonem a začalo peklo. Krásnej obraz, kvalita i síla signálu 100% a najednou kostičky a tma. Signál i kvalita 0-11%. Za dvě minuty zase vše naplno. Chvilku jsem s tím laboroval a nic. Až když kamarád anténář měl volné odpoledne, tak přijel a dobu s tím dělal. Funguje vše.
dejmanto: uveďte ještě, jaký máte televizor, jak je starý a jestli přijímáte signál z antény přímo do televizoru nebo přes settopbox.
dejmanto
No vidíte to a mě to moc ani neudivuje. To moje matka zase nechytala Prima Love, ještě na digitálním vysílání ... Televizi mám Sony větší, cca 3-5 let. Mám anténu i setobox, chytám přes 40 programů.
Tak mě pro změnu ČT1 naladilo asi v 5 verzích. A i když bydlím v JM kraji, tak mi paradoxně jede jen ČT1 pro SM kraj. U ostatních mi to píše, že není signál. Zkuste naladit ještě jednou a třeba vám tam ještě taky něco doskočí.
každý tazatel na tuto tematiku by měl uvést město kde bydlí a vysílač který přijímá, bez toho je to jen hádání z koule..pak jakou má anténu protože to může být jak anténou , tak v TV nebo STB...já bydlím také v JM kraji amámjak CT1 JM tak CT1SM, tady sice spustili DVB-T2 ale nevypli původní ani Přechodové kanály
dejmanto
To už bych toho zde napsal moc ještě všechny podrobnosti kolem toho. Bydlím v Brně a anténu mám malou domácí. Chytal jsem přes 40 programů, nyní mám též ale akorát bez všech ČT, takže na tom něco bude. Hlavně že je v uvozovkách za barákem!
novak1*
čt nejdou a pritom má silný signál,asi to zakodovali, do kdy bude prechdová síť ,možná se to s tým mícha.
Také byndlím v Brně, na zahradě chytám Barvičovu a mám včetně rádií naladěno přes 100 stanic, anténa malé síto bez zesilovače, co si mám představit pod pojmem "malou anténu"
doplněno 31.07.20 11:24:
ale ČT jdou mám je 3x
doplněno 31.07.20 12:11:
ČT1 je na 26. kanál 514 Mhz 514 000 kHz
dejmanto
Tak to máte dobrý přes 100 programů. Mě těch 40+ také stačí, ale štve mě, že mě a některým dalším uživatelům nejdou programy ČT. Asi to ještě dodělávájí, hold je to 2 dny teprv. Anténa malinká, u televize, jinak bezproblémová. Nevím jak víc ji popsat ...
ale pořád nevíme jestli je to nová bedna nebo STB, pokudSTB tak vytáhnout ze zásuvky na 1/2 hodiny a pak zapnout a zkusit znovu..já mám třeba k NB AverMedia TD310 USB a V anténku .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.