Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta kontaktu kvůli nefunkčnímu displey

Od: renatecka odpovědí: 4 změna:

dobrý den prosím vás u telefonu se mi rozbil display tak jsem si koupila nový telefon ale záhy jsem zjistila, že všechny kontakty mám uložené v rozbitém telefonu(ne na sim kartě)mohu kontakty ještě nějak získat zpět?děkuji za odpověd jsem zoufalá...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Většina servísků na mobily umí za mírný poplatek kabelem připojit telefon k počitač. Kontakty z telefonu mohou "vycucnout" a předat Vám je na CD, vytisknout, případně "nasypat" do telefonu nového. Záleží trochu na typu telefonu, u některých to jde lépe, u jiných hůř.

bellis*
hodnocení

0x

Udejte výrobce a typ telefonu. Pak pokročíme dál.

renatecka
hodnocení

je to sony ericsson w300i

tonda27*
hodnocení

0x

Jednou jsem podobnou věc řešil tak, že jsem vzal úplně stejný telefon, dal jsem je vedle sebe, oba jsem zapnul a na tom s rozbitým displejem jsem dělal stejné pohyby (mačkání tlačítek, šipek, atd..), jako na tom zdravém. Stačí zkopírovat kontakty na vloženou paměťovku (SE toto umí) a pak paměťovku vložit do jakéhoko-li SE azase se vám kontakty objeví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]