Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pájka z Aliexpress

Od: peter* odpovědí: 2 změna:

Používám trafopájku už hoodně let, ale poslední dobou pájím docela často. Zvažoval jsem, že bych si koupil pájku z aliexpress. Mají tam docela v pohodě ceny. Rád bych se držel cen do 22 dolarů.

Máte někdo pájku z Aliexpress, co doporučujete? Ať nekoupím něco pochybného :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Řešil jsem to na fb v elektro skupině a kluci tam radili pájku s digitálním nastavením teploty v ceně okolo 300kč. Ty o něco levnější s analogovým mechanickým kolečkem jsou prý méně spolehlivé a rády se přehřívají. Bohužel jsem se zatím nedokopal k objednávce, takže osobní zkušenost nedám. Pak jsou kopie kvalitnějších pájecích stanic, ale to už je tak tisícovka. Pokud byste měl na mysli trafopájku, tak na to z číny rovnou zapomeňte - tam se vyplatí jedině česká klasika. Jinak cín nebrat.

hodnocení

0x
Mám pájku s nastavením teploty a několika náhradními hroty různých šířek a stála myslím asi 15$.Jen je problém že budeš muset asi hodně hledat, protože čínská vláda osekala podporu exportu a u spousty zboží tak už není free shipping, přičemž se i cena dopravy počítá do toho limitu 22€ /25$

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]