Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mi účet

Od: misanek123 odpovědí: 4 změna:
Obnovil jsem Xiaomi Redmi Note 7 do továrního nastavení. A zapoměl jsem heslo k Mi účtu. A k SIM kartě nemám nemám už přístup. Neví někdo co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud nemáš ani doklady o koupi, tak to můžeš rovnou zahodit.

hodnocení

0x

Projeď YouTube, tam určitě najdeš nějaký (a ne jeden) návod na odblok takového telefonu. Měl jsem stejný problém s Huawei a povedlo se. Ovšem není to jen ťuk ťuk a hotovo, chce to trpělivost. Mně to vyšlo po vyzkoušení asi 4 postupů a celkově na cca 10 pokus. Odměnou mi byl telefon v továrním nastavení, čistý, jak dětská prdelka.

misanek123
hodnocení

Díky za radu.
Trávím u toho už asi 10 hodin v kuse. Viděl jsem tak 30 videí s návodem. Jako nejlepší možnost mi přišlo přeinstalovat celý systém. Potřeboval jsem tedy stáhnout do mobilu TWRP, ale to nejde kvůli Bootloaderu. Už fakt nevím co s tím..

hodnocení

0x

zagaristruj se a založ nové téma ohledně tvého problému na miuios.cz tam ti poradí

jinak mi účet ti stačí mail který sis registoroval k mi účtu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]