Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nezobrazuje oznámení z aplikací

Od: renegade555 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám nový telefon Hammer Explorer, s verzí androidu 9. Telefon mi nehlásí oznámení z aplikací, např. příchozí zprávy v messengeru, whatsapp, bankovní aplikace, gmailu apod. Přitom v záložce "Aplikace a oznámení" mám vše povoleno. Pochopil bych, když ztlumím zvuky aplikací na minimum, že to nepípne ( byť můj předchozí telefon např. youtube ztlumil, ale zprávy z messengeru apod. oznamoval normálně ). Ale ani když mám zvuk aplikací zapnutý či vypnutý, tak se mi na obrazovce nezobrazí oznámení.

Napadá Vás prosím někoho, v čem to může být?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pravděpodobně battery management zakáže aplikaci na pozadí. Je potřeba ji povolit ručně, nenechat to spravovat systémem.

joudic*
nekdy ani to nepomuze, a je treba nechat aplikaci otevrenou na pozadi bohuzel, muj minuly telefon jsem prodal kvuli toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]