Ikonka na hodinkách Od: mh23 ®
20.07.20 18:13 odpovědí: 7 změna: 21.07.20 09:00
Ahoj, nevíte někdo náhodou, co označuje ikonka na hodinkách (huawei watch gt2)? Není až tak důležité, ale rád bych se to dozvěděl
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2 x
Bude to v podstatě to samé, jako červená výseč v měření aktivity. Asi to bude fakt jak píšete
To si koneckonců můžete snadno zkontrolovat...
Pokud sedí číslo v tomto políčku na které se ptáte a stejné číslo je u aktivit u červené výseče, je to to samé.
Tak..a protože jsem hodný...a Huawei GT2 mám na ruce, tak jsem to ověřil za Vás..ano, je to tak jak píšu.
0 x
Nespletl jste se? Pod heslem huawei watch gt2 se vaše hodinky nevyskytují.
Nespletl, opravdu to jsou huawei watch gt 2
0 x
Vypadá to na nějaké počítadlo vzdálenosti, je tam symbol osoby a vedle symbol auta. Asi co chcete měřit, kroky, nebo km. Možná.
0 x
Je to človíček stojící vedle židle, mělo by jít o nějaké počítadlo "aktivit", zjednodušeně řečeno kolikrát jste se zvedl ze židle
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.