Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární nastavení

Od: vatak odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Nevíte někdo, jak udělat tovární nastavení telefonu, který nejde ovládat? Zkusil jsem přes tlačítka, ale stejně k tomu potřebuju displej. A ten nefunguje. Jde mi o smazání jedné aplikace a jediné řešení je asi tovární nastavení. Jak to ale udělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obecně déle podržet tlačítko power + volume UP.

doplněno 20.07.20 18:20:

Dobře myšleno, jenže mu nejde displej.

priklad11*

Taky může mít vybito. U mého tabletu je toto menu čínsky a babo raď.

vatak
hodnocení

Tohle jsem zkoušel.Ale displej nereaguje.

olinl
hodnocení

0x

Vyndej z telefonu SD kartu a SIM kartu, napíchni telefon k počítači nebo notebooku přes datový USB kablík-měly by se ti zobrazit položky/složky/data na monitoru a zároveň by se měla nabíjet baterie. Potom by byla možnost smazat nějakou tu aplikaci. Pokud to nebude fungovat, tak to vidím na servis (v horším případně sběrný dvůr).

vatak
hodnocení

Taky jsem zkoušel. Telefon je ale automaticky nastaven na nabíjení a v počítači se neobjeví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]