Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu na tento telefon. neustále mě hledá síť 3G, po deseti minutách ohlásí spojení se nezdařilo. Ikona 3G je stále na displeji. Koupil jsem tento mobil bez návodu,hledal jsem možnosti v nastavení sítě a i jinde ale nenašel jsem řešení. Díky moc za radu i radičku.
kradene mobily se nevyplaceji tim samozrejme nechcu nic naznacovat, jen velmi obecne konstatuji Pomuzu tedy aspon anglicky cellphonesguide.net/...
Tak to je teda průšvih. Telefon jsem koupil na Aukru pro manželku. Tyto problemy dělají kradené mobily? Setkal jsem se s tím poprvé.
no to zas ne,jen jak nekdo prodava mobil bez navodu krabice a nejlip jeste bez nabijecky, tu nekdy dokoupi,tak je s jistou pravdepodobnosti kradeny
A v jakém bydlíte městě,pokud to mohu vědět?
3G síť bývá dostupná hlavně ve větších městech.
Alespoň tak je tomu u mě.Doma 3G nechytnu téměř nikdy,zato pokud přijedu např. do Č.Budějovic,žádnou jinou síť než 3G nechytnu...
Možná,že je někde nastaveno,že má 3G ,,přednost"a proto se pořád zkouší připojit přes 3G,ale nikdy ji nemůže najít,proto to chování telefonu...možná,že by to šlo někde nastavit...
Mimochodem,návod na tento Samsung v AJ ke stažení máte zde : ph.samsungmobile.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.