Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu na tento telefon. neustále mě hledá síť 3G, po deseti minutách ohlásí spojení se nezdařilo. Ikona 3G je stále na displeji. Koupil jsem tento mobil bez návodu,hledal jsem možnosti v nastavení sítě a i jinde ale nenašel jsem řešení. Díky moc za radu i radičku.
kradene mobily se nevyplaceji
tim samozrejme nechcu nic naznacovat, jen velmi obecne konstatuji Pomuzu tedy aspon anglicky cellphonesguide.net/...
Tak to je teda průšvih. Telefon jsem koupil na Aukru pro manželku. Tyto problemy dělají kradené mobily? Setkal jsem se s tím poprvé.
no to zas ne,jen jak nekdo prodava mobil bez navodu krabice a nejlip jeste bez nabijecky, tu nekdy dokoupi,tak je s jistou pravdepodobnosti kradeny
A v jakém bydlíte městě,pokud to mohu vědět?
3G síť bývá dostupná hlavně ve větších městech.
Alespoň tak je tomu u mě.Doma 3G nechytnu téměř nikdy,zato pokud přijedu např. do Č.Budějovic,žádnou jinou síť než 3G nechytnu...![]()
Možná,že je někde nastaveno,že má 3G ,,přednost"a proto se pořád zkouší připojit přes 3G,ale nikdy ji nemůže najít,proto to chování telefonu...možná,že by to šlo někde nastavit...![]()
Mimochodem,návod na tento Samsung v AJ ke stažení máte zde : ph.samsungmobile.com/... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.