Nejste přihlášen/a.
Prosím nevěděl by někdo?- po zapnutí se displey sice zapne,ale jen co vidíte na fotu a pípá viz video ,ale jinak ať mačkam co mačkam nic nereaguje -všechny dráty jsme zkontrolovala nikde nic nevidim,to co svítí to je normální?
volala jsem servis zaplatila plno peněz jen za moji špatnou paměť -tak to sem píšu kdyby se to někomu stalo,zapomněla jsem, že musim dát u displeje magnet na magnet co se připíná šňůrkou na sebe ,do telefonu mluvili o magnetu ale já to hledala dole -no za blbost se platí
Dobrý den, postupoval bych takto. Nejdříve stroj odpojit od elektřiny a po chvilce znovu zapojit a zapnout (restart by mohl pomoci). Podívat se do návodu na výpis možných závad a jak je odstranit. No, a nakonec přenechat opravu servisu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.