Objednal jsem dětem dětské elektro autíčko. Uvádí se že má 2 x 6 V/4 Ah baterie (pohon: 2 x motor 25 W) Ještě ho nemáme, ale chtěl bych hned od novoty dát silnější baterií, protože je mi jasné, že výrobce šetří a dá "základ" který dlouho nevydrží. Elektrice vůbec nerozumím. Můžete mi doporučit nějakou kompatibilní silnější baterii? Děkuji
Počkejte si až auto budete mít s ověřte si, že se tam "silnější"baterie vůbec vejdou. Jinak předpokládám, že tam bude něco takového. Ve stejné velikosti ale nic moc lepšího stejně neseženete. baterie24.cz/...
To já taky nevím. Možná je pro ně lepší z hlediska místa udělat dva kastlíky na poloviční baterky, než jeden velký. Jinak to samozřejmě žádný přínos nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.