Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do dětského auta

Od: patet odpovědí: 5 změna:
Objednal jsem dětem dětské elektro autíčko. Uvádí se že má 2 x 6 V/4 Ah baterie (pohon: 2 x motor 25 W) Ještě ho nemáme, ale chtěl bych hned od novoty dát silnější baterií, protože je mi jasné, že výrobce šetří a dá "základ" který dlouho nevydrží. Elektrice vůbec nerozumím. Můžete mi doporučit nějakou kompatibilní silnější baterii? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Počkejte si až auto budete mít s ověřte si, že se tam "silnější"baterie vůbec vejdou.
Jinak předpokládám, že tam bude něco takového. Ve stejné velikosti ale nic moc lepšího stejně neseženete.
baterie24.cz/...

Nevím, ptám se. Má nějaký hlubší smysl osadit 2x 6V místo 12V? Je to jen k vůli místu? Tedy pokud je mají ta autíčka v serii.

To já taky nevím. Možná je pro ně lepší z hlediska místa udělat dva kastlíky na poloviční baterky, než jeden velký. Jinak to samozřejmě žádný přínos nemá.

hodnocení

0x
Silnější baterie nevadí de jen o rozměry aby se vešla do kastlíku

111®
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]