Nejste přihlášen/a.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
arny®
Pro mikihanse:
Co je to za zdroj?
Líbí se mi: takový akorát velký a jednoduchý.![*palec* *palec*]()
Nějaká samovýroba nebo je to něco z Číny?
Co je to za zdroj?
Líbí se mi: takový akorát velký a jednoduchý.
Nějaká samovýroba nebo je to něco z Číny?
Něco mezi
krabička, potenciometry a zdířky z GME, uvnitř notebookový 20V 90W zdroj a tohle ebay.com/...
Akorát z toho odpájené trimry a místo toho ty dva potenciometry.
A jako kryt displeje posloužilo sklíčko ze slunečních brýlí![*smich* *smich*]()
Akorát z toho odpájené trimry a místo toho ty dva potenciometry.
A jako kryt displeje posloužilo sklíčko ze slunečních brýlí
arny®
Ten kombinovaný voltmetr s ampérmetrem mi byl právě povědomý z Aliexpressu. ![:) :)]()
Tak jsem si říkal: buď to bude Čína nebo samodomo výroba a použitý ten měřák.
Ale zdroj vypadá sympaticky.![:) :)]()
Válí se mi doma taky jeden nepotřebný zdroj z notebooku, tak ho možná využiji stejně.![:) :)]()
Tak jsem si říkal: buď to bude Čína nebo samodomo výroba a použitý ten měřák.
Ale zdroj vypadá sympaticky.
Válí se mi doma taky jeden nepotřebný zdroj z notebooku, tak ho možná využiji stejně.
0x
Ty máš kabel a nejsi schopen změřit průměr vodiče?
To je otázka na tipovací soutěž.
Podle fotky mi to připadá jako kabely pro přenos signálů a signály jsou (odhaduju) v řádu 10miliAmpér.
Když těch tenoučkých kabelů spojíš dost do jednoho svazku, tak to možná přenese. Jeden vodič se při průchodu takového proudu ohřeje a shoří na něm izolace. Pak se asi přepálí.
miso®
Keď sme už pri tom, ako sa vlastne meria prierez lankového vodiča - v zmysle určenia povolenej k prúdovej záťaže?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]