Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spáleny PIN

Od: mirekmatyas odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co muže způsobit spáleny PIN konektor u nabijecich hodinek? Neuznali mi reklamaci a netuším proč a rad bych věděl zda mohu nějak argumentovat při odvolání na spatne vyřešení reklamace.
doplněno 16.07.20 09:01: Jde mi o to co ty PINY mohlo spálit

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mě to podle obrázků spíš než vypálené přijde vymačkané od hrotů kontaktů v kabelu.
Máte originál kabel?

Pro zajímavost moje vivomove style mají piny na hodinkách stříbrné a po 7 měsících používání (nabíjení každý 3tí den) vypadají netknutě.
U vás vidím piny do měděné barvy, je možné, že jsou měkčí a vymačkají se. Každopádně je to na reklamaci.
Zkuste hodit Váš dotaz i do FB skupiny: GARMIN HODINKY~CZ/SK hodně se tam piny řeší.

Spáleny PIN
miroslavmatyas
hodnocení

V Garmin reklamace neuznana z důvodu vymeneneho kompozitniho těla hodinek v neautorizovanem servise. Dříve mi praskla pacicka co držela osicku a neuznali reklamaci a opravu zamítli ze se nedělá maximálně mi daji nové s mým doplatkem 15000kc :) takže jsem je nechal opravit jinde a teď mi kvůli tomu neuznali Piny ale jinak by to asi prošlo bez problému.

Vidím to na opravdu vymačkané piny... Prostě je to zmetek! Nekvalita a honba za úsporou výrobců se promítá do všeho...

re4zon
hodnocení

0x
Nejspis prepeti ze spatne nabijecky.
miroslavmatyas
hodnocení

Garmin nedává nabijecku, pouze kabel na nabíjení. Na jiných zařízení mi to žádná nabijecka nenici

hodnocení

0x

Někdo má agresivní pot tak to může ve spojení s nějakýma přechodovýma odporama prři nabíjení dělat neplechu.
Co je to za hodinky?
Vím, že třeba Garmin toto bez problémů řeší v rámci záruky výměnou za nový kus.

miroslavmatyas
hodnocení

Jsou to Garmin Fenix 5 plus. Měnil jsem kompozitni tělo hodinek a nechtějí mi uznat spálené Piny kvůli tomu :(
asd1

Musel bys spálení způsobit tou výměnou, příp. způsobit neoriginální nabíječkou, přepětím v síti apod.; Pokud byla příčina jiná (vada výrobku) tak musí uznat.

Nadhoď že pokud se budou cukat, tak uděláš znalecký posudek a budeš reklamovat s nim.. A někdo ho pak bude muset zaplatit... To je často popostrčí a nedělaj ofuky.. Značka by se měla k reklamacím stavět čelem, na západě podobné věci automaticky mění/ vrací prachy, tady se prodejce často snaží se zákazníkem vy...t...

miroslavmatyas
hodnocení

Zkusím dekuji za radu a dam vedet

miroslamatyas
hodnocení

Tak reklamace neuznana z důvodu výměny těla hodinek(kompozitni plast -ostatní originál) v neautorizovanem servise. Rozhodne si nemyslím ze by to mohla způsobit a mám fotky před výměnou a Piny jsou již spálené a ani tak neuznali. Hodinky sice funguji ale za 20tis bych byl nerad aby mi měsíc po zaruce odešli Piny.
Aspoň mi nabídly výměnu za jiné podobne s mým doplatkem cca 3500kc i po zaruce.
Tak nevím zda čekat až se Piny zničí sami a půjdu do servisu nebo je honit s posudkem. Fotky pinu před a po výměně těla hodinek.
Spáleny PIN #2
Spáleny PIN #3
miroslavmatyas
16.07.20 19:17
hodnocení

Po vymene
Spáleny PIN #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]