Dobrý den, chtěl bych se zeptat co muže způsobit spáleny PIN konektor u nabijecich hodinek? Neuznali mi reklamaci a netuším proč a rad bych věděl zda mohu nějak argumentovat při odvolání na spatne vyřešení reklamace. doplněno 16.07.20 09:01: Jde mi o to co ty PINY mohlo spálit
Mě to podle obrázků spíš než vypálené přijde vymačkané od hrotů kontaktů v kabelu. Máte originál kabel?
Pro zajímavost moje vivomove style mají piny na hodinkách stříbrné a po 7 měsících používání (nabíjení každý 3tí den) vypadají netknutě. U vás vidím piny do měděné barvy, je možné, že jsou měkčí a vymačkají se. Každopádně je to na reklamaci. Zkuste hodit Váš dotaz i do FB skupiny: GARMIN HODINKY~CZ/SK hodně se tam piny řeší.
miroslavmatyas
V Garmin reklamace neuznana z důvodu vymeneneho kompozitniho těla hodinek v neautorizovanem servise. Dříve mi praskla pacicka co držela osicku a neuznali reklamaci a opravu zamítli ze se nedělá maximálně mi daji nové s mým doplatkem 15000kc takže jsem je nechal opravit jinde a teď mi kvůli tomu neuznali Piny ale jinak by to asi prošlo bez problému.
Někdo má agresivní pot tak to může ve spojení s nějakýma přechodovýma odporama prři nabíjení dělat neplechu. Co je to za hodinky? Vím, že třeba Garmin toto bez problémů řeší v rámci záruky výměnou za nový kus.
miroslavmatyas
Jsou to Garmin Fenix 5 plus. Měnil jsem kompozitni tělo hodinek a nechtějí mi uznat spálené Piny kvůli tomu
Musel bys spálení způsobit tou výměnou, příp. způsobit neoriginální nabíječkou, přepětím v síti apod.; Pokud byla příčina jiná (vada výrobku) tak musí uznat.
Nadhoď že pokud se budou cukat, tak uděláš znalecký posudek a budeš reklamovat s nim.. A někdo ho pak bude muset zaplatit... To je často popostrčí a nedělaj ofuky.. Značka by se měla k reklamacím stavět čelem, na západě podobné věci automaticky mění/ vrací prachy, tady se prodejce často snaží se zákazníkem vy...t...
Tak reklamace neuznana z důvodu výměny těla hodinek(kompozitni plast -ostatní originál) v neautorizovanem servise. Rozhodne si nemyslím ze by to mohla způsobit a mám fotky před výměnou a Piny jsou již spálené a ani tak neuznali. Hodinky sice funguji ale za 20tis bych byl nerad aby mi měsíc po zaruce odešli Piny. Aspoň mi nabídly výměnu za jiné podobne s mým doplatkem cca 3500kc i po zaruce. Tak nevím zda čekat až se Piny zničí sami a půjdu do servisu nebo je honit s posudkem. Fotky pinu před a po výměně těla hodinek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.