Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perpetuum mobile, s kým spolupracovat

Od: bros odpovědí: 39 změna:
Mám plán na mág. Perpetuum mobile na čistou energii není to žádná sranda ani nějaký vtip vážně jsem našel způsob jak toho docílit ale neumím ( nemám požadavky ) na jeho výrobu jde o banální věc z magnetů ale fin. Situace mi to nedovolí chci poradit kde nebo spíš do jaké filmy to můžu nahlásit samozřejmě že chci Fin. Odměnu kdo ne . Poradíte mi nebo půjde do toho někdo semnou za rady a objevení budeme spolupracovat stejně atd. děkuji za odpověď ( preferuji spíš nějakého fyzika )
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

6x

Perpetuum mobile není z principu možné, to už s jistotou víme nejméně 2 staletí. Lze jen přemeňovat energii z jedné formy na jinou. Je mi líto.

bros
hodnocení

Když nedodavam energii tomu výrobků nějak jinak než když si ho vytváří sám tak je to co . Pohyb bez nutnosti něčeho jiného ( uravreny okruh ) bez vnější i El. Energie jen sám o sobě? To je co žádné ztráty jen výkon to je co žádné třeni jen výkon to je co tod mi zodpovezte otázky? !
Já to objevil a vím že to bude fungovat

Když tomu tak rozumíte, tak proč k tomu potřebujete někoho jiného?

Z čeho ten výkon vznikne? Jen tak sám od sebe? To snad ne.
bros
15.07.20 20:33
hodnocení

Ano
bros
hodnocení

Ten výkon je sám o sobě

hodnocení

2x

Zkuste něco rozumnějšího.

doplněno 15.07.20 20:10:

Myslím tím to, že nic takového nevytvoříte a jen plácáte nesmysl.

bros
hodnocení

O tyhle komentare nestojím ptal jsem se ke se to dá hlásit nebo na firmu co se tím zabývá tod vše nemám na to Fin. Ale i přesto věřím že to 100% funguje

hodnocení

2x
Plánů již bylo.
Nespočet.
Nejsi první ani poslední, kdo se o to pokouší. A světe div se, nikomu se to ještě nepovedlo. Ať používal jakýkoliv systém.
Jestli to nebude tím, že to prostě nejde.
Fyziku prostě neoblafneš.
bros
hodnocení

Já ji teď tímhle neoblafl ale pouze vytvořil není to sranda neboj pouze je to fyzicky možné i dokázané a myslím že to bude fungovat ale nevím kdo mi pomůže jestli někoho neznáte rytmu nebo soukr. Co se tím zabývá tod vše

jenda2*
hodnocení

1x

Něco pro vás mám. V Bohnicích je celá skupina poradců, ti vám pomohou. Opravdu je ne světě plno podivínů a vy jste dnes vyhrál prvenství.

bros
hodnocení

Co tím myslíte chci jen poradit kdo mi stim pomůže ale pouze od důvěryhodného člověka z osobní schůzkou kde si to vysvětlíme

hodnocení

0x

Fyzik se vám vysměje, toho na to asi nenachytáte ;) není to sranda, není to vtip, ani to není nic, co bude fungovat. Perpetum mobile NEEXISTUJE a existovat nemůže. Takových zaručených pokusů s magnety už jsem viděl... u většiny jsem se dobře pobavil, někteří to moc dobře nahrané neměli. Ale vždycky se našel nějaký blb, co tomu věřil :)

bros
hodnocení

Pane tohle 190% způsobilost má a nevyžaduje žádnou energii

Nemá, prostě nemá :) Ale asi si na to budete muset přijít sám, když fyzice nevěříte. Tak ať na tom neproděláte boty :) Dejte vědět, jak to dopadlo, ikdyž mi něco říká, že se o negativní zkušenost stejně radši nepodělíte.

bros
15.07.20 20:35
hodnocení

No koment

bros
hodnocení

Chi jenom poradit kdo se tím zabývá a kontakt ( firma odborník ) tod vše

asd1
hodnocení

0x

Podobný vynález se tu taky tvořil a perfektního fyzika poradili na lampárně. Teď si ten borec jen užívá prachy (platí mu šejkové aby to neuvedl do provozu, protože pak by si naftu mohli leda tak vystavit do vitríny.)

bros
hodnocení

Já mám svůj a věžím tomu na 190% že funguje ale jde o El. Proud tod vše nevím proč Češi závidí Einsteinovy taky nevěřily ale já jsem živý a mám to vyřešené a umím to i dokázat ale bohužel ne na modelu je to nápad za x mil.
bros
hodnocení

X mil. Na tom vyděláme je to bohužel proste tím způsobem že na to dojdou Japonci nebo Amerika za pouhých 2-3 roky tak proč ne Čech

Samozřejmě, sem nějaký nákres toho zázraku nedáš, viď? Třeba by se někdo chytnul.

Ovšem zcela určitě by ti pomohl Jan Vendelín Kropáč.

bros
hodnocení

Dej mi na něj kontakt prosím

hodnocení

0x
Tohle jsem uz videl na youtube. Meli tam sertvacnik a tusim i ty magnety. Jako ono to fungovalo, ale uz tam nebylo zodpovezeno jak dlouho a pod jakou zatezi je schopen fungovat bez externiho motoru. Myslim si ze moc dlouho ne.
bros
hodnocení

Žádný motor nic jen pohybující je části samy o sobě
bros
hodnocení

Do nekonečna dokud je fyzicky nezastavíte

Tak ještě jednou... a kde se ta energie vezme?

Vy nečtete pohádky? Inu, kde se vzala, tu se vzala..

janh*
hodnocení

0x
Nech si to patentovat...
A jinak,tady nejsi na seznamce...

berger*
hodnocení

0x

OK,190procentní způsobilost mě přesvědčila. Chceš se sejít,dobře,najdu si kousek času. Sejdeme se zítra v 9 ráno u sochy Balta v Nome,Aljaška,OK?

bros
hodnocení

Ok všem děkuji za podporu v mém vynálezu ale nechápete znění správy já nechci pomoc ohledně vynálezu ale jen o kontakt kvalifikačních lidí ohledně fyriky tod vše a urážky beru pouze jako povzbuzení od méně inteligentních jedinců tod vše děkuji za účast ale tyhle názory mě nezajímají pokud nemáte jinsi chápání nad 80%iq

Mě nevadí, že jsem podle tebe méně inteligentní. Každej jsme holt nějaký.

Má menší inteligence nechápe co to je fyriky? Mohl by to třeba být překlep od slova fyziky, jen z a r nějak nejsou úplně vedle sebe.

Dále nechápu, co máš nad 80%. Prosil bych o upřesnění.

Děkuji.

Člověk, který neumí mateřský jazyk ani na úrovni žáka šesté třídy, bude ostatním vykládat cosi o IQ. To je tedy gól.

bros
hodnocení

A nevím proč mě napadate když mám vynález který zachrání celou zemi. od škodlivých látek. o co vám jde jste pouze potupná vecina arogantnich lidí kteří potápějí ostatní a nejde vám o nic jiného než když někoho obvynite za to co nemá. Ale vynalézá.

Nenech prchlivost cloumat svým majestátem.

Jaký výkon to má? Kolik kW?

bros
hodnocení

Již nemám chuť odpovídat na žádné otázky já se ptal kde to mám hlásit a někoho fyzika tod vše . Děkuji české povaze za inteligentní vyjádření ptal sem se na to nikdo z ČR neumí číst popisek

radíme vám - nehlašte to nikde, pokud ze sebe nechcete udělat blbce i jinde, než tady na poradně. Každý fyzik se vám vysměje, protože to co tu tvrdíte popírá zákony fyziky. Takže to nemůže fungovat.

bros
hodnocení

Ale kde to mám nahlásit že jsem to objevil vážně jsem to objevil na proč to nechápete o co vám jde vážně jsem to našel a umím to udělat tak co?
bros
hodnocení

Zklamu vás funguje to na 190% účinnosti a žádná energie do toho nejde jen to vytváří energii vážně nejsem blazen ale člověk z větším IQ tod vse

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]