Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvky a vypínače v kuchyňské lince a koupelně

Od: pavlon odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěl bych se naučit kde se můžou instalovat zásuvky a vypínače v kuchyni kolem dřezu a v koupelně.
Poradíte mi základy?
Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
pavlon
hodnocení

Moc z toho chytrý nejsem, ale je mi jasný umývací prostor kolem umyvadla.
Vysvětlí mi někdo více?
re4zon
A co je na tom nejasneho? Pokud to nechapete z obrazku a popisu, doporucil bych na to nesahat, muze jit o zivot. To plati o elektrice obecne, musite mit na to papiry nebo aspon vedet co delate, idealne oboji..

ccc*
hodnocení

0x

Nejdříve doporučuji pročíst si knížky o elektrice. Když nic nevíš, tak se do toho necpi! Píše se to tu pořád a pořád to chce někdo zkoušet. To všichni chtěji někoho zabít? *zed*

pavlon
hodnocení

Dobrý den,
není tam vůbec jasné, kde se můžou dávat zásuvky a vypínače okolo vany a sprchového koutu?
Já vidím, že se vám to dobře píše, když v tom děláte denně.
Ale jako začínajícího neshazujte.
Poradna je od toho aby se tu radilo a ne shazovalo, musí tady být jen ta arogance?

Když tomu nerozumíš nech to elektrikářovi. Tohle není sranda. V tom odkazu je to pěkně sepsaný pokud si i přesto nejsi jistý můžeš si to pohledat jinde. Ale přecejen bych ti spíš poradil nechat to odborníkům :) Nemyslím to vůči tobě špatně. Ale nějaký pochybení a můžeš někoho i zabít..

hodnocení

0x
Do zony 3 můžeš instalovat zasuvky chranene proudovym chranicem. Coz je 0,6m. Zona je do vysky tusim 225cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]