Moc z toho chytrý nejsem, ale je mi jasný umývací prostor kolem umyvadla. Vysvětlí mi někdo více?
re4zon
A co je na tom nejasneho? Pokud to nechapete z obrazku a popisu, doporucil bych na to nesahat, muze jit o zivot. To plati o elektrice obecne, musite mit na to papiry nebo aspon vedet co delate, idealne oboji..
Nejdříve doporučuji pročíst si knížky o elektrice. Když nic nevíš, tak se do toho necpi! Píše se to tu pořád a pořád to chce někdo zkoušet. To všichni chtěji někoho zabít?
Dobrý den, není tam vůbec jasné, kde se můžou dávat zásuvky a vypínače okolo vany a sprchového koutu? Já vidím, že se vám to dobře píše, když v tom děláte denně. Ale jako začínajícího neshazujte. Poradna je od toho aby se tu radilo a ne shazovalo, musí tady být jen ta arogance?
Když tomu nerozumíš nech to elektrikářovi. Tohle není sranda. V tom odkazu je to pěkně sepsaný pokud si i přesto nejsi jistý můžeš si to pohledat jinde. Ale přecejen bych ti spíš poradil nechat to odborníkům Nemyslím to vůči tobě špatně. Ale nějaký pochybení a můžeš někoho i zabít..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.