Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátové sluchatka a mobil

Od: rk22 odpovědí: 10 změna:

Zvažuji koupit bezdrátové sluchatka k mobilu fungujíci přes bluetooth. Zajímá mne jestli mi budou fungovat i když na mobilu budu mít zapnutý internet přes WiFi a přehrávat něco z internetu. Jedná se mi o to jestli na mobilu jde používat současně WiFi a bluetooth a nebo pouze jedno z toho. Mobil mám Xiaomi Redmi 4X.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Oboje...všechno

rk22
hodnocení

Mohl by jsi to "Oboje...všechno" trochu více konkretizovat? Z takové velmi stručné a nekonkrétní odpovědi jsem bohužel nepochopil jestli by to fungovalo nebo ne. :(

red4zon vysvětlil...mohl jsem dopsat ...bude fungovat; tak příště už to bude celou větou...

re4zon
hodnocení

0x
Wifi a bluetooth spolu v zasade vubec nesouvisi. Sluchatka se sparuji jako zarizeni pro prehravani zvuku a odkud jde zdroj je pak uplne jedno. Takze ano, funguje to a vesele nakupovat ;)
rk22
hodnocení

Myslel jsem jestli náhodou WiFi a bluetooth v mobilu nepoužívají jednu stejnou anténu a když ji používá jedno z toho tak ji možná nebude moct použít to druhé a nebo také jestli by se to WiFi a bluetooth navzájem nerušilo.

Měl bych k tomu ještě jeden dotaz a to jestli by ty sluchátka šlo použít i u televize pro poslech zvuku přes bluetooth nebo k čemukoliv jinému co umožňuje vysílat zvuk přes bluetooth.

Ano, šlo by použít...stačí sluchátka "spárovat" s každým daným zařízením, které bluetooth má a s kterým ho chcete používat...ale současně komunikuje pouze s jedním zařízením, s tím, které si zvolíte...

hodnocení

0x
Fungovat wifi a bluetooth zároveň bude. Ale z vlastní zkušenosti u "levnějších" a starších mobilů až tak nezávislé nejsou, protože jakmile byl bluetooth připojený k zařízení a posílal datový tok, tak se wifi připojení naprosto šíleně zpomalilo. Měl jsem to tak na Redmi Note 4x a pozoroval jsem to i na mobilech jiných značek. Na streamování hudby to bylo ještě ok, ale pustit si s bluetooth sluchátky video z youtube ve vyšší kvalitě prostě nešlo, nestíhalo se načítat.
rk22
hodnocení

Takže pokud jsem to dobře pochopil tak to WiFi a bluetooth zároveň by fungovat mělo, ale je dost pravděpodobné, že asi s problémami.

Ano fungovat to bude. Jen počítejte s tím, že pokud zrovna budete přes Bluetooth poslouchat hudbu, pojede vám pravděpodobně WiFi pomaleji.
rk22
hodnocení

Takže k mobilu asi raději drátové sluchátka na zapojení do toho mobilu pokud bych je chtěl používat současně spolu s internetem přes WiFi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]