Nejste přihlášen/a.
Zvažuji koupit bezdrátové sluchatka k mobilu fungujíci přes bluetooth. Zajímá mne jestli mi budou fungovat i když na mobilu budu mít zapnutý internet přes WiFi a přehrávat něco z internetu. Jedná se mi o to jestli na mobilu jde používat současně WiFi a bluetooth a nebo pouze jedno z toho. Mobil mám Xiaomi Redmi 4X.
Myslel jsem jestli náhodou WiFi a bluetooth v mobilu nepoužívají jednu stejnou anténu a když ji používá jedno z toho tak ji možná nebude moct použít to druhé a nebo také jestli by se to WiFi a bluetooth navzájem nerušilo.
Měl bych k tomu ještě jeden dotaz a to jestli by ty sluchátka šlo použít i u televize pro poslech zvuku přes bluetooth nebo k čemukoliv jinému co umožňuje vysílat zvuk přes bluetooth.
Takže pokud jsem to dobře pochopil tak to WiFi a bluetooth zároveň by fungovat mělo, ale je dost pravděpodobné, že asi s problémami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.