Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk zadrhava na you tube

Od: juglans® odpovědí: 7 změna:

Dobry den,uz jsem z toho otravena.Nekolik mesicu se neda nic poslouchat,vse zpomalene.Dnes jsem poprosila techniky a upravili rychlost netu.Nejdriv jsem s jejich pomoci restartovala modem,jenomze pak ani nevim jak me to zavedlo na nejake prihlaseni,nevim uz kam a ja jen klikala,nevedela co.Vysledek byl takovy.Zvuk se nadherne zrychlil,vse v pohode,jen se mi zmenila ikonka na hl.strance u seznamu z kulate na pismeno S cervene.Jenomze jsem pak zjistila,ze mi nefunguje nikde prihlaseni,nemuzu na mail,na poradnu atd.Takze jsem prez okenko start,nalezla google a historii a ulozila kulatou ikonku na seznam,kterou jsem slavne vztoupila jiz na mail a kamkoliv,kde je treba se hlasit.Ale oha,zvuk je zase spatny.Volala jsem technikum,ale ted vecer a nedokazali mi poradit.Svadeli to na rychlost ,pretizenost vecer,ze mozna a tak.Myslim,ze chyba bude nekde jinde.Kdovi,jestli mi ten formular ruzneho prihlasovani poslali oni,kdyz jsem byla ve spojeni po restartu modemu a nebo mi to tam nejak zahadne zkocilo.Poradite mi prosim polopaticky co delat?Neznam zakladni nazvy,neumim angl.Diky za pochopeni

doplněno 22.12.12 09:36:

Tak uz jsem to vyresila a nechapu.Zjistila jsem ze kdyz jdu na you tube prez ikonku seznam,tak zvuk zadrhava.Kdyz jdu prez internet exprorer a ze seznamu,ktery vypada jinak,tak zvuk hraje nadherne.Jen jeste nevim kde je ikonka historie na tomto divnem seznamu,abych zkusila you tube dat na plochu od tud,jestli by to tedy pak zas nehralo jako kdyz kocku taha za ocas.Vysvetli mi nekdo jak je toto mozne?DEkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

2x

Dobrý den,

jestli správně rozumím vašemu popisu, zkuste spustit přes nabídku Start Internet Explorer (zvuk by měl hrát normálně) a stiskněte kombinaci kláves Ctrl + h. Měla by se ukázat historie.

Ještě otázka, to logo Seznamu vypadá takhle?

Zvuk zadrhava na you tube
honzs*

Obrázek se vložil špatně, tady je správně.

Zvuk zadrhava na you tube #2
hodnocení

Jeste jsem si vsimla,kdyz jdu na seznam prez exp.,tak na seznamu je potom logo tohoto bileho?To je spatne?Mam tedy znova expl.stahnout?Trosku z toho mam strach,aby me na vanoce zas neprestalo neco hrat,jsem rada,ze to jde aspon takhle.Je tedy neprijemne,ze nemuzu klikat ani psat do okenka dalsi pisnicku,kdyz jedna hraje.musim cekat az dohraje a pak teprve psat dalsi a trosku to trva,nez se psane ukaze.Tedy mam ,co dohanet,v zakladech.Jsem holt generace,ktera uz moc..proste se na navody nesoustredim.

hodnocení

honzs-zkusim to jeste.no,to logo jsem smazala,tak ted nevim.Prez exprlorer to hraje dobre,ale zas je problem v tom,ze kdyz dam na you tube serii pisnicek,tak mi to zahraje jen jednu a musim u toho byt a zas dat dalsi.Take beda,kdybych chtela hodit pisnicky na listu a divat se treba na seznam ,ktery mam jen na strance momentalne okopceny,takze porad stejny datum,tak se to zasekne a nehraje vubec,proste nejdou delat dve a vice veci.zatim moc dekuji

hodnocení

jee*smich*,ted jeste take vedet,kde je CTRL,mam nemeckou klavesnici.

praivo*
"Strg"doplněno 23.12.12 13:35: A ještě pár rad na pročištění a zrychlení počítače, možná to tvůj problém vyřeší:1. Prohlédni počítač antivirem, nech udělat podrobný (úplný) sken, ne jen rychlý. 2. Stáhni si Revo Uninstaller a odinstaluj programy, které nefungují (jestli je tam ještě máš). Při odinstalaci vyber režim "přiměřený" (pokud už nebude předem zatržený). Rovnou můžeš odinstalovat i další nepotřebné programy. 3. Stáhni si CCleaner a pročisti počítač (chystám článek s vysvětlením jednotlivých položek ve volbách čištění, jestli nebudeš vědět co znamenají, nech výchozí nastavení - ale jestli to vědět budeš, doporučuji nakonfigurovat si to ručně). 4. Ve stejném programu můžeš vypnout některé položky se seznamu programů spouštěných při zapnutí počítače. Jestli nebudeš vědět, co můžeš vypnout, dej sem obrázek a já ti to napíšu. 5. Jestli se ti nelíbí nový vzhled YouTube nebo to pořád bude blbnout, tak po pročištění otevři Webovou konzoli (stiskni F12 a přepni se na kartu Konzole) a zadej document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC" vrátí se starý vzhled.
hodnocení

dekuji,to tu je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]