Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro SKYLINK

Od: aloisb® odpovědí: 8 změna:

Zakoupil jsem televizor HYUNDAI FLN 32TS439 SMART . Bohužel jsem nevěděl, že právě tento typ neumí streamovat SKYLINK LIVE, ačkoliv má operační systém OPERA. Zakoupil jsem proto chytrou čínskou krabičku s ANDROIDEM typ M95 s operační pamětí 16 GB, do které jsem nainstaloval aplikaci KODI. Nainstaloval jsem tam všechny potřebné doplňky, ale programy SKYLINKu se mi každou chvíli zasekávají a musím KODI stále restartovat, což už mne nebaví.

Ví někdo o jiné aplikaci, která by se dala nainstalovat buď přímo do té chytré televize s OPEROU nebo do té chytré čínské krabičky s ANDROIDem tak, aby jejím prostřednictvím se dal bez problémů přijímat signál SKYLINK LIVE?

Díky předem všem za odpovědi.*pusa*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark213
hodnocení

2x
Chtělo to koupit tv přímo s operačním systémem android tv, třeba značky TCL, Thomson či Sony. Takhle je to postavené na hlavu, chytrý televizor bez standardního OS vůbec není chytrý. A opera není operační systém, jen webovy prohlížeč.

hodnocení

0x
Přijímal jste internetovou tv na jiný přijímač než Hyundai? A v pořádku?
hodnocení

janh*
hodnocení

0x
A na notebooku nebo telefonu to jede dobře?
Aby nebyl problém s internetemmm Álois.

priklad11*
hodnocení

0x

Lojzo děláš samé chytré věci když kupuješ same blbé

věci. Ta chytrá krabička s Androidem je na dnešní dobu docela blbá, když víc než polovinu operační paměti spolkne systém. No na Google play je aplikace Skylink Live TV CZ tak ji zkus.

A tady snad Skylink dost dlouho píše na kterých TV Hyundai je Skylink Live

skylink.cz/...

hodnocení

Právě o tom seznamu na webu SKYLINKu jsem nevěděl, když jsem kupoval ten televizor. Nyní jsem už pomocí Ares Wizard zvýšil v tom TV BOXU cash paměť, takže se mi obraz ze SKYLINK LIVE sekne tak 1 x za půl hodiny. Příčinu už ale vidím v nestabilitě Wi-FI a tak ten TV BOX připojím k routeru kabelem.Nakonec i poskytovatelé IPTV doporučují připojení jejich setopboxu kabelem a ne Wi-Fi. Pak už by to mělo jet v pohodě.

hodnocení

0x
Mně jede na Xiaomi boxu skylink normálně. Jen mají příšerné rozlišení, ty jejich servery vyšší nezvládnou.. Možná je to záměr, aby lidi poctivě platili za každý přijímač.
hodnocení

Já mám z té čínské krabičky obraz krásný ve Full HD rozlišení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]