Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meteostanice nefunguje

Od: m123* odpovědí: 6 změna:

Koupila jsem si novou meteostanici v Lidlu zn. Auriol. Čidlo jsem dala ven, ale na té krabičce v bytě se mi venkovní teplota neukazuje i když na čidle ano. Nevím co dělám špatně, že mi to nechce ten signál chytit. Předchozí mi šla úplně bez problému. Bydlím ve střešním bytě a všechny ostatní přístroje mi jdou bez problému. Je chyba v té meteostanici nebo někde jinde? Poradíte prosím? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Propojení vnějšího čidla a samotné meteostanice mívá 3 kanály. Jsou nastavené správně?

janh*
A nebo tam bývá tlačítko pro spárování...čidel může být i více.
mak*

Nebo máte čidlo příliš daleko, případně odstíněné např. plechovou střechou a podobně.

hodnocení

1x

Přečtěte si návod. Bude tam pořadí zapínání. Některé stanice potřebují mít na začátku čidlo blízko.

m123*
hodnocení

Díky všem. ra252, tak přesně toto to chtělo ;) , děkuji

hodnocení

0x
1.Baterie do meteostanice
2.Následně baterie do čidla...
Pak to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]