Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
Nevíte mi někdo poradit? Mám starší telefon Sony Xperia SP. Když jsem ho však po letech zapnul, tak to chce vzor, který jsem od té doby mnohokrát změnil a tudíž si ho již nepamatuji. Jak se dostanu do telefonu? I za cenu totálního vymazání telefonu. Je mi to jedno, co v něm je, už asi 4roky hnije v krabici.
Děkuji!
Díky, vypadá to hezky a snadno. I soubory pod videem jsem našel, i když stáhnout je nebylo nejsnazší. Problém je však v tom, že ta aplikace přes kterou se to flashuje, chce mít asi zaplé ladění přes USB. To se však zapíná v telefonu do kterého se nelze dostat? Když takhle připojím telefon přesně jak on na videu, tak po té co se rozsvítí zeleněm tak pak blikne do oranžova a jen se nabíjí a ten program telefon nenajde. Nebo mi něco nedocvaklo? nebo to dělám blbě? je to možný..
Každopádně dík, zkusím hledat dál..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.