Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne ČT. Moje chyba?

Od: jljljjl odpovědí: 13 změna:

když se koukám ted na Čt, tak mi tam v obraze poskakuji ctverecky a obraz se seka (chvilemy). Je to moje chyba? Na jinych porgramech se mi to nestava.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkoušela jsem ČT 1, 24 a Sport a dělá to všude, před hodinou běžela normálně - přes internet funguje.

kimbert*

Potvrzuji,mě to samé,anténa na Ostravu *zed*

kepler*
hodnocení

0x

Na dotyčném programu je slabý signál. Zkontrolovat nasměrování antény, pokud je v pořádku, tak by to chtělo nainstalovat výkonnější. Nevím, na co to chytáš.

jljljjl
hodnocení

No drive se mi to stavalo jen to, ze se na Tv obcas objevila ikona a na ni napsano "slaby signal" a nic vic se nedelo. Dnes to ale vyvrcholilo a na chvili i vypadl zvul a obraz hral ruznymi barvami a vse se sekalo.

Proc to tedy zrovna dnes je tak etremni? Predtim se nic takoveho nikdy nestalo.

kepler*

Tak to bude nějaká údžba na vysílači, nebo přechod na DVBT-2.

mamen1
hodnocení

0x

jj ČT dnes nějak blbne..

hodnocení

0x

TAky mi to chvíli dělalo, Hošťálkovice. Asi něco předělávají, to teď občas bude normální asi.

hodnocení

0x
Řeknu Vám,že mě málem mrsklo a klel jsem pekělně, cože to s tou televizí zase je*hledam*
Teď to rozdýchávám...*ee*
Jejda...večer hraje Bohemka a jsou tam Cimrmani...ááááá co sem komu provedl*zed*

hodnocení

0x

taky kostkuje a nejde zvuk. Jiné vysílače OK. Však se vypíná multiplex, tak snad není divu, né? Dochází k přesunu kanálů a vypínání dočasných.

kimbert*

Jenže Ostrava která blbne vypíná Mux 1 až v srpnu digitalnitelevize.cz/...

Nezaléží na MUXu, ale na vysílači a jeho kanálu. I Ostrava jede na Pradědu (Jeseník)! Záleží, kam máte anténu, zda na ty opakovače Ostrava nebo přímo na Praděd.

kimbert*

Vysílač Hošťálkovice (Ostrava),bydlím kousek za Havířovem (žermanická přehrada)

hodnocení

0x

Dobrý den. Žižkovský vysílač- ČT určitou dobu beze zvuku a obraz se rozpadal, přestože signál je normálně silný. Teď je to už v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]