Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím moc o radu, jak vypnout popis zvuku pro nevidomé na televizi LG 22LG3100. Zde jsem našla manuál (kde jsem nic kloudného nenašla): lg.com/...
Prošla jsem celé nastavení na televizi i satelitu, ale vše neúspěšné... V nastavení u televize je dokonce kolonka – audio description, kde by to mělo jít vypnout (viz. přiložená fotka), bohužel na ni prostě nejde najet. Už nevím, co dělat... Děkuji za pomoc!
Dobrý den ! Tahle funkce musí být hodně nepříjemná, to by mělo jít vypnout ! Možná bude potřeba aktualizace firemního SW. Zkuste se obrátit e-mailem přímo na/...
tady najdete podrobné popisy lg.com/...
vaše číslo tam není - ale zadejte podobné jako na obr. a stáhněte manuál v cs. a tam to snad najdete.je to u všech typů stejné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.