Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV vypnutí popisu zvuku

Od: zoufalec odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím moc o radu, jak vypnout popis zvuku pro nevidomé na televizi LG 22LG3100. Zde jsem našla manuál (kde jsem nic kloudného nenašla): lg.com/...

Prošla jsem celé nastavení na televizi i satelitu, ale vše neúspěšné... V nastavení u televize je dokonce kolonka – audio description, kde by to mělo jít vypnout (viz. přiložená fotka), bohužel na ni prostě nejde najet. Už nevím, co dělat... Děkuji za pomoc!

TV vypnutí popisu zvuku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den ! Tahle funkce musí být hodně nepříjemná, to by mělo jít vypnout ! Možná bude potřeba aktualizace firemního SW. Zkuste se obrátit e-mailem přímo na/...

Menu Nastavení - Aktualizace softwaru - Zapnout. Restartovat TV, možná se pak objeví volba, kterou potřebujete k vypnutí té funkce.

tomas11*
hodnocení

0x

tady najdete podrobné popisy lg.com/...

vaše číslo tam není - ale zadejte podobné jako na obr. a stáhněte manuál v cs. a tam to snad najdete.je to u všech typů stejné

TV vypnutí popisu zvuku #2
TV vypnutí popisu zvuku #3
TV vypnutí popisu zvuku #4
tomas11*

no už to máte stažené ,(toho jsem si nevšiml) tak by to tam mělo být ,hledal bych to na dálkovém ovladači

hodnocení

0x

Zkuste postupovat podle těchto instrukcí: digiprijem.cz/...

hodnocení

0x

Na dálk. ovl. byste měla mít tlačítko AD/SUBT. zkuste, mám to na starším Samsungu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]