Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - jak skryt roletku s na zamknute obrazovce

Od: czechmann® odpovědí: 6 změna:

Zdravim, resim zapeklity problem kterak schovat roletku s vypinaci wifi, rezimu letadla, gps, bluetooth... ktera je pristupna i na zamknute obrazovce (chranene gestem). Problem je, ze pokud se telefon v kapse zapne tlacitkem tak pouhym smatranim rukou lze snadno treba zapnout rezim letadlo cimz je pak telefon nedostupny, toto je pak treba porad kontrolovat. Cili chci i tyto moznosti skryt pod zamknutou obrazovku ale ne a ne prijit na to jak toto udelat. zkoumal jsem na Android 4 a 6, ovsem bezuspesne, jde to vubec? Diky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Uzamkni si obrazovku složitějším gestem než máš teď nebo číselným kódem(pinem) a můžeš mít telefon v klidu v kapse. I když se telefon zapne v kapse power tlačítkem, tak druhý krok-"omylem" nakreslit gesto či "namačkat" číselný kód už je velká náhoda. Teprve po zapnutí telefonu power tlačítkem a "odemknutí" obrazovky gestem, pinem, otiskem prstu nebo ještě rozpoznáním obličeje se dostaneš do telefonu a zde můžeš tu roletku teprv otevřít/zavřít. Snad jsem to popsal srozumitelně..

hodnocení

Zdravim, no jak pisete to mam, telefon se odemkne pinem, to je sice fajn ale i bez odemknuti lze vypnout zvoneni, zapnout rezim letadlo jen tak pohybem ruky po displeji, tedy roletka funguje i bez zadavani pinu/gesta. Toto se stava docela casto a proto bych potreboval stavovy radek proste schovat a zpristupnit az po odemceni obrazovky pinem. Je navic fajn ze se da telefon chranit pinem, gestem apod ale i male dite patlanim po displeji vypne zvoneni, wifi, veskere jadiove komponety...

olinl

Je to zvláštní, s tím jsem se ještě nesetkal. Zkus OPTIMALIZOVAT systém a RESTARTOVAT telefon. Jaký je výrobce tvého telefonu a Android je 10?

joudic*
olinl mam android 10 a taky mi to jde, bude to imho nekde v nastaveni, aby na zamykaci obr. byly videt i zpravy, nebo v security.. nicmene mi to takto vyhovuje, telefon se mi zas tak hned nerozsviti v kapse, resp jeste se mi to nestalo... ale mam silikonovy obal, primo pro muj model, i pres tlacitka
hodnocení

Zajimave, vyzkouseli jsme se znamym na dalsich telefonech a chovaji se naprosto stejne . na zamknute obrazovce lze vytahnout roletku s ovladanim. Cili na zadnem z telefonu zamek obrazovky nechrani pred pouzitim roletky

hodnocení

0x
Tak u Xiaomi se toto nastavuje přímo v nastavení, jinak nevím. Určitě to ale jde a někdo poradí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]