Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka se sušičkou bliká a nejde

Od: antigina* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat co by mohlo být s pračkou se sušičkou Hotpoint Ariston, je na 11 kg prádla, rodiče někde koupili, první den 2 pračky v pohodě i sušilo, dnes ráno zapnu a jen bliká ale nejde spustit, kontrolovala jsem dole ten filtr, vše čisté, vypla jsem ze zásuvky a pořád nic, jen se to zapne a bliká, děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To může být klidně nějaká prkotina. Já mám jinou značku, ale pokud bliká, je většinou nepřesně nastavený program, stačí trochu pootočit kolečkem, nedovřená dvířka, nebo omylem nastavený odložený start..Koukněte do manuálu obchody24.cz/...

hodnocení

0x
Co voda je puštěná?
Jinak zjistit kde to koupili a reklamace
Taky by šlo dle typu pračky na netu najít návod a zjistit co to blikání znamená

hodnocení

0x

Co bliká? Které kontrolky? Nepomůže ani vytažení síťové šňůry ze zásuvky na cca15minut? A dodáte trochu pře/... typ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]