Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou klávesnici - Samsung GalaxyJ5

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Jakoz doporučujete z obchodu play, je zdarma a je vhodná pro půrměrného uživatele.. Neumím anglicky, tak ch, aby to se mnou při instalaci psalo česky. Samsungová mi vadí. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč potřebujete další klávesnici? V čem bude oproti samsungové lepší? V barvách a fontu? Ona větší než co se vejde na displej nebude...

hodnocení

vadí mi našeptávač

Myslíte prediktivní psaní? To se dá vypnout.

eu.community.samsung.com/...

Jinak pokud jste připojena telefonem k internetu, stačí text diktovat jak sekretářce, a telefon to napíše.

xiaomi
hodnocení

2x
Zkus microsofťáckou Swift Kdy, nebo Gboard
hodnocení

O Swiftu jsem uvažovala a kdyby se mi to nelíbilo, jde to odinstalovat?

jasně že jde

hodnocení

2x

Mám J5 a jde mi originální klávesnice klávesnice bez nápovědi. Ona se dá totiž vypnout v nestavení. Postup je následující: Otevři si klávesnici, třeba tím, že chceš někomu psát SMS, a než začneš psát první písmeno, tak máš nad číslicema nabídku na smajlíky Gif mikrofon no pak máš zubatý kolečko. Tak na něj ťukni a máš tam na začátku výběr jazyků a pod ním Inteligentní psaní. Na to ťukni a můžeš si vypnout Prediktivní zadávání textu. Jak prosté, že? Přeji vám všem hezký večer.

hodnocení

2x

Většina v okolí používá Gboard, já si zvykl na SwiftKey a zůstal jsem u ní. Naučil jsem ji za ty roky totiž už tolik, že se to píše skoro samo *smich*

Zkuste třeba obě a uvidíte, odinstalovat/změnit to můžete kdykoliv.

blakcak*
hodnocení

0x

Už na třetím telefonu v řadě používám Hackers Keyboard. Komplexní konfigurovatelnost, plná spokojenost. Našeptávač jde vypnout. Je sice trošku anglicky, ale i v defaultním nastavení funguje skvěle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]