Nejste přihlášen/a.
Jakoz doporučujete z obchodu play, je zdarma a je vhodná pro půrměrného uživatele.. Neumím anglicky, tak ch, aby to se mnou při instalaci psalo česky. Samsungová mi vadí. Díky
Mám J5 a jde mi originální klávesnice klávesnice bez nápovědi. Ona se dá totiž vypnout v nestavení. Postup je následující: Otevři si klávesnici, třeba tím, že chceš někomu psát SMS, a než začneš psát první písmeno, tak máš nad číslicema nabídku na smajlíky Gif mikrofon no pak máš zubatý kolečko. Tak na něj ťukni a máš tam na začátku výběr jazyků a pod ním Inteligentní psaní. Na to ťukni a můžeš si vypnout Prediktivní zadávání textu. Jak prosté, že? Přeji vám všem hezký večer.
Už na třetím telefonu v řadě používám Hackers Keyboard. Komplexní konfigurovatelnost, plná spokojenost. Našeptávač jde vypnout. Je sice trošku anglicky, ale i v defaultním nastavení funguje skvěle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.