Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung SGH-X680 - data zmizela

Od: xxxxxx* odpovědí: 5 změna:

mám dotaz vlastním mobilní telefon samsung SGH-X680 potřeboval by poradit co s ním muže být a popřípade jak to opravit . všrchna data z mobilu mi zmizeli zustali pouze kontakty když zapnu foták tak mi to nahlásí pamnet plná ale nikde nic není co by pamnet zabralo a když se podívám na stav pamneni zak mi to ukáže k dispozici 0 a zabráno 0 takže tam není vubec žádná pamnet veškere fotky vše proste zmizelo a ani tam nic noveho dát nemužu protože není pamnet ,,zkoušel jsem dát tovární nastavení a nepomohlo moc mod dekuji za odpovědi .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Zde dle mého pomůže jen kompletní formát telefonu.Všechna data si zazálohujte a pusťte se do formátu telefonu.Mimochodem,nejsem si jistý,zda jste náhodou ,,nesmazal"nějaká data tím vrácím do továrního nastavení...

BTW : Jedná se o tento mobil,že? :)

mobilmania.cz/...

xxxxxx*
hodnocení

do továrního nastavení jsem to nedal protože to nejde .. prosím jak mám udelat ten format telefonu?

pearmonik*

pokud je v zaruce tak zkuste s tim do servisu kdyz nefunguje tovarni nastaveni, da se zkusit upgrade softwaru v telefonu jen nezapominejte ze tim prijdete o veskerou zaruku

xxxxxx*
hodnocení

právě to je ten problem mobilní telefon už v záruce není a pokud nepojede čert to vem je už stejne starej a telefonu mám víc ale potešilo by mne kdyby šel .. prosím poradte jak se delá ten upgrade softwaru v telefonu?

pearmonik*

tady je od vyrobce co se da stahnout,ale nema to moc dobre popsane,jestli vubec nejakou aktualizaci firmawu vydal, mozna mate i neco na cd ale nejspise to bude to same www.samsung.com/a/...

asi uz moc zachranit nepujde, dneska uz je stejne temer bezcenny, jen k volani kdyby sel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]