Nazdar,muze mi prosim nekdo poradit kterou pametovku typu SD si mam koupit? Chtel bych si vybrat mezi znackami PRETEC a KINGSTON. Nechci detaily ale jestli mate nekdo nejake zkusenosti tak napiste ktera je podle vas vyhodnejsi. dik
Jen podle znacky se to da tezko posoudit. Hlavne si musis rict, co je pro tebe dulezite. Rychlost? Cena? Specialni funkce navic? A podle toho pak vybrat. Jen ti dam jedno male doporuceni: nekupuj mene jak 512MB! V dnesni dobe uz se 128MB a 256MB nevyplati.
Fotím na SanDisc, bezproblémový provoz je starší , na druhé místo bych dal Kingston. Ale je to oravdu o velikosti a penězích. Nejlepší je Panasonic dle mého názoru.Taky doporučuji větší. Začínal jsem od 16 pak 32, atd.
kulich*
o penize nejde.Chci si koupit 512ku.Spise mi jde o rychlost,uvazoval jsem o KINGSTONu 512 HiSpeed 32xKULICH
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.