Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který? Do 2500kč

Od: mcgyver® odpovědí: 12 změna:

Hledám záložní telefon pro případ potřeby do 2500 kč. Xiaomi nechci. Rozhodují se mezi: datart.cz/...

mobilni-telefony.heureka./...

případně navrhněte. Jde mě především o spolehlivost a neporuchovost.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moc rozdílů v nich není... gsmarena.com/...

Spíš mě zajímá jestli to má smysl? Když si nový telefon koupíte do hodiny na každém rohu. *zmateny*

Jak bez smartfounu najdete ten roh?

motak
hodnocení

0x
A k čemu ma ten záložní sloužit? Abyste za dva roky nezjistil,ze jste ho nikdy nepoužil a byly to vyhozeny prachy...

Třeba tazatel bydlí v pustině, na samotě, a do pětset kilometrů vzdáleného města vyráží jednou za měsíc. Anebo jede na polární stanici :-D tak potřebuje zálohu, no...

ernie, to bych si raději vzal do pustiny nokii 800 tough ;)

hodnocení

Nevím proč bych si kupoval telefon, který bych nepoužil. Telefon budu kupovat samozřejmě v kamenném obchodě.

Co tedy znamená "záložní"? Denní používání?*co*

olinl
hodnocení

0x

Motoroly byly dobré v počátcích mob. sítí (r. 1994-1997), nyní o nich není moc slyšet. Honor8 (2016/17) má příbuzná a nějaké mouchy to má-vypadával občas seznam kontaktů, pomalejší procesor, nainstalovaná navigace se občas kousla.., tak ve spolehlivosti bych dal 7 až 8 z deseti.

re4zon
Slyset o nich neni, ale v nizsi a stredni tride jsou to jedny z nejvyhodnejsich a nejodladenejsich telefonu.

Není Honor 8 jako Honor 8.

Tahle řada má tři telefony - A, S, X

Já mám třeba 8X a nemám si nač stěžovat.

hodnocení

0x

Mám motorolu E4 a jsem velice spokojen. Android je čistý, akorát je v něm Moto funkce na gesta.

garu1

Telefony Motorola mohu 100% doporučit. Jsou levné a výkonné. Honoru a Huawei moc nedůvěřuji.

Jinak doporučil bych dnes již hodně slevněnou motorolu moto g6.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]