Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s telefonem

Od: bobek07® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Jde mi o to,že tel.č. na které volám je neustále obsazené,ale kdy na něj volám se skrytým číslem,tak se dovolám.

Jde o tel.dcery,takže jsme vedle sebe a tel. se chová stejně.Já si myslím,že omylem mé číslo nějak zablokovala a neví jak. Je to možné?Nebo čím to je?

Děkuji.Bob.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ve většině telefonů jde nastavit blokování čísel (blacklist). Může to být taky jako antispam nebo blokování hovorů. Hledejte v nastavení aplikace "Telefon", případně "Kontakty". Nevíme, co má dcera za telefon.
Případně ať si otevře přímo váš kontakt a podívá se tam. Když dám u konkrétního kontaktu nahoře vpravo tři tečky, tak tam mám volbu Černá listina (Xiaomi).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]