Nejste přihlášen/a.
0x
To se nevyplatí. Nic lepšího než dvoujádro se 4mi thready tam stejně nedostanete, nárůst výkonu neodůvodní investici. Leda byste sehnal nějaký i5 třeba za 200,- Pak bych se s tím asi šrouboval, ale víc než 300 (včetně pasty) bych do toho nedával.
cpu-upgrade.com/...
Radši spořte na výkonnější notes.
doplněno 27.06.20 22:07:
beru zpět, nějak jsem si vsugeroval, že se ptáte na CPU
Dobře, děkuji za rady.
Každopádně se chystám koupit novy notas nebo pc nějaký co zvládne hru valorant v pohodě. Můžete poradit a za kolik bych měl prodat tento notas? Dal jsem ho zde: https://pc. Bazos. Cz/inzerat/121936836/hp-prob. Děkuji
Řekl bych, že těch 2500 co tam teď máte je zhruba odpovídající cena, to by se mohlo prodat. I když ta baterka bude asi lidi odrazovat. Ale tak zlevnit můžete vždycky. Já bych třeba po měsíci hodil cenu na 2190,- a každý týden bych inzerát vkládal znovu, aby byl stále na prvních třech stránkách v téhle cenové kategorii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.