Nejste přihlášen/a.
To se nevyplatí. Nic lepšího než dvoujádro se 4mi thready tam stejně nedostanete, nárůst výkonu neodůvodní investici. Leda byste sehnal nějaký i5 třeba za 200,- Pak bych se s tím asi šrouboval, ale víc než 300 (včetně pasty) bych do toho nedával.
cpu-upgrade.com/...
Radši spořte na výkonnější notes.
beru zpět, nějak jsem si vsugeroval, že se ptáte na CPU
Dobře, děkuji za rady.
Každopádně se chystám koupit novy notas nebo pc nějaký co zvládne hru valorant v pohodě. Můžete poradit a za kolik bych měl prodat tento notas? Dal jsem ho zde: https://pc. Bazos. Cz/inzerat/121936836/hp-prob. Děkuji
Řekl bych, že těch 2500 co tam teď máte je zhruba odpovídající cena, to by se mohlo prodat. I když ta baterka bude asi lidi odrazovat. Ale tak zlevnit můžete vždycky. Já bych třeba po měsíci hodil cenu na 2190,- a každý týden bych inzerát vkládal znovu, aby byl stále na prvních třech stránkách v téhle cenové kategorii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.