Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP ProBook 4520s (WT121EA)

Od: poky* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda jde dát do notebooku HP ProBook 4520s (WT121EA) lepší grafická karta než tam je doposud. Děkuji za informaci.Parametry: Procesor: Intel® Core i3–370M (2.4 GHz, 3 MB L3 cache)Operační paměť: 6 GB, 2 sloty SODIMM DDR3, podporující dvoukanálovou paměť; možnost upgradu maximálně na 8 GBDisplej: matný 15,6" displej LED HD s technologií anti-glare (1 366 × 768)Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 5470 s 512 MB vlastní video pamětiPevný disk: 640GB, 2.5" 5.400 ot./min,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nejde, tedy rozhodně ne uživatelem, je připájená na základní desce.
blakcak*

Můžu se zeptat, z jakého zdroje čerpáte informaci, že je ve 4520s procesor připájený k desce?

blakcak*

oops, my bad *smich* Já myslel že jde o procesor. Grafika je jistojistě připájená *hledam*

blakcak*
hodnocení

0x

To se nevyplatí. Nic lepšího než dvoujádro se 4mi thready tam stejně nedostanete, nárůst výkonu neodůvodní investici. Leda byste sehnal nějaký i5 třeba za 200,- Pak bych se s tím asi šrouboval, ale víc než 300 (včetně pasty) bych do toho nedával.
cpu-upgrade.com/...

Radši spořte na výkonnější notes.

doplněno 27.06.20 22:07:

beru zpět, nějak jsem si vsugeroval, že se ptáte na CPU

poky93
hodnocení

Dobře, děkuji za rady.

Každopádně se chystám koupit novy notas nebo pc nějaký co zvládne hru valorant v pohodě. Můžete poradit a za kolik bych měl prodat tento notas? Dal jsem ho zde: https://pc. Bazos. Cz/inzerat/121936836/hp-prob. Děkuji

blakcak*

Řekl bych, že těch 2500 co tam teď máte je zhruba odpovídající cena, to by se mohlo prodat. I když ta baterka bude asi lidi odrazovat. Ale tak zlevnit můžete vždycky. Já bych třeba po měsíci hodil cenu na 2190,- a každý týden bych inzerát vkládal znovu, aby byl stále na prvních třech stránkách v téhle cenové kategorii.

hodnocení

0x

Grafiku vidím i s pamětí připájenou na desce.

Procesor do socketu měnit lze.

google.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]