Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV do 20tis?

Od: climb* odpovědí: 19 změna:

Může někdo doporučit dobrou volbu televize do 20 tis. Kč. Myslím cena/výkon. Úhlopříčka kolem 100.

Uvedu příklad : LCD TV vydrží 7 tis. hod, plasma 10 tis. hod, LED nevím! Navíc plasma je váhově těžká - 35 kg ( 100 ).

Děkuji Petr

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nijak zvlášť drahou. Vývoj jde tak dopředu, že to co stálo nedávno 20 stojí dnes polovinu a bude to myslim pokračovat. Dobrá volba je Panasonic Viera. Údajně jeden z nejlepších obrazů má Samsung. Taky záleží jakou máte možnost příjmu vysílání. Pro LCD to chce každopádně dig. satelit nebo pozemní digitál. Plazma má naopak výhodu, že se obrazově vyrovná lépe s horším signálem, proto se zde o tom zmiňuji. *frajer*

hodnocení

1x

Skus se podívat po LCD TV od Samsungu. Snad se ti bude něco zamlouvat.

climb*
hodnocení

Mají problém, připojení ethernal, ne pro internet. Rovněž nevím jestli nová technologie LED je to už zde dobře provedená?

alf*

LED TV rozhodně nepořídíš za 20, ale tak za 120. Koukám, ne ceny padají je již za 85 exa.cz/... a přiznám se nevím o žádné jiné, plány jsou že masovka z toho bude kolem roku 2014

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Souhlasím se spiderem,volil bych Samsung *palec*

pixmania.cz/...

petr123*

No nechat si poslat velkou televizi z Francie, to chce kus odvahy... A hlavně je pak sranda když bys to chtěl poslat na reklamaci, musíš zase do Francie ;)

vosikac*

petr123*
hodnocení

0x

Měřit televizi na poměr cena / životnost je nesmysl, navíc všechny ty udávané životnosti jsou jen teoretické laboratorní hodnoty.

Nebo tobě vůbec nezáleží na kvalitě obrazu, je ti jedno že to bude hnusně šedivé a při jiném pohledu než kolmo ještě se špatnými barvami, hlavně když ti dlouho vydrží?

jirbar*
hodnocení

0x

Taky jsme vybírali a skončili u této

elektrofojt.cz/...

Bohužel není skladem, tak ještě nepřišla. Prodejce (jiný než v linku) měl ještě menší cenu (o málo), nabízel dopravu zdarma a k tomu byl nějaký mobil od LG v ceně asi 4000 Kč. Je slíbeno, že tato akce bude ještě pro nás respektována.

doplněno 21.01.10 16:44:

Pacholci. Právě se ozval prodejce, že ten mobil nebude, že akce skončila a LG již mobily nedává. Stejně však je ta TV nejlevnější na internetu.

climb*
hodnocení

Děkuji za odpovědi a tím jste mě navedli na další otázku? PŘÍJEM VYSÍLÁNÍ mám jen ze společné antény! Mám si tedy nechat změřit sílu a kvalitu vysílání? Takže jakou TV?

Díky climb

tož zjisti u domovníka co vám do tý vaší společný antény vlastně póštijou, jestli gigitál nebo jen analog. Asi nejhorší se mi jeví oboje současně, což jsem ještě nedávno zažil a nevedlo to k ničemu. dig. signál byl rušený (zeslabený) :-P. Pozemní digitál tam u Vás v "kotěhůlkách" nemáte? *smich* prostě zjisti situaci jaká je, a pak si kup satelit . . . . *palec*

hodnocení

0x

Taky se už rozhlížím po nové televizi, ale s menší obrazovkou. Mám obývák 4,5 x 3,60 a koukám z kouta do kouta.*hej* A ptám se: Co máte proti SONY? Nad kterou uvažuji já a s touto značkou jsem nesmírně spokojená.*hi* Proč ne SONY?

jabraka*

Babi,ono je to dneska skoro jedno,jakou značku koupíš.Skoro všechny koponenty jsou vyráběny v Číně a jen se to namontuje do značkové bedny.Samozřejmě vybavenost a doplňky u dražších typů se odlišují komfortem a technickou inovací.

JABRAKA

jámám sony Bravia a je kompletovaná v Polsku *smich*. ale nebyl žádnej problém. :) . Každopádně se Sony neprohloupíte, ale zaplatíte víc. Pokud to tedy není sony z čínské tržnice někde poblíž hlavního nádraží ČD. *palec*

petr123*

Mám LCD od Sony asi dva roky a maximální spokojenost! Vybíral jsem ji tak že jsem si prošel jejich tištěný katalog, pročetl co znamenají jejich technologie v jednotlivých modelech (stejně velké televize lišící se jen jedním písmenem v kódu můžou mít zcela odlišné LCD a i jinou kvalitu obrazu...) a nakonec jsem si vybral v té velikosti co jsem chtěl ten nejvyšší model. A zatím ani v nejmenším nelituju.

nebojte se úhlopříčky 82cm (=32palců) i spíše větší. Dneska je ta 82-ka základ, a spíše už lidi kupují vesměs větší, tedy pro obývací pokoje. Do dětského p. postačí i menší, záleží na konkrétní potřebě konkrétního uživatele. Pro děcka asi spíš spojení LCD monitoru s TV tunerem apod.

nekupujte předražené značkové zboží, kupte si "méně známou" značku zboží, které jsou skoro o púlku ceny levnější a službu udělají naproisto stejnou, dívám se na to na co chci a nepotřebuji tam mít "milion" zbytečných funkcí které jsou naprosto nepotřebné a v životě tyto funkce nemůže člověk využit!

když jsem kdysi viděl že v TV jsou už i jednoduché hry, no potěš ...*sok*

a naprostý souhlas, pokud není super signál je Full na nic a při uhlopříčce 82 cm HD je taky nádherné

jeden známý si pořídil plasmu panasonis 106cm do obývaku který má nějakých necelých 4 metry a jak byl unešen že má takovou televizi a z těch cca 3 metrů co má sedačku mě oči pálil tak jako bych se čučel do svářečky a ten obraz no hrůza

obraz se "lepšil" až tehdy když jsem se díval z druhého konce bytu, pak ten obraz byl jako fotečka

Ale on, "žil" tím že tehdy jak ji kupoval tak to byla naprostá novinka a že je první na vesnici který takovou TV má!

já mám starou dobrou thomson 51cm mono, která běží už 13 let a novou tv si koupím až ta stará tv klekne

a na těch pár minut co se dívam denně bohatě stačí, dokud nebudou LCD za pár tisíc, dříve si ji (lcd) nekoupím

petr123*

Ano a ne. Značkové zboží bývá dražší, ale v některých případech opravdu přináší i vyšší kvalitu obrazu. A zrovna na kvalitě obrazu na LCD je "značka" opravdu poznat, tady se moc šetřit nevyplatí. Osobně bych třeba radši volil menší ale "značkovou kvalitu" než velkou úhlopříčku ze supermarketu v akci...

souhlas s váma

vyjádřím se za sebe, na ty zprávy by mi stačila klidně i černobílá tv:D

já se na telku nějak vlastně ani nedívám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]