Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka

Od: michalsperka odpovědí: 3 změna:

ahoj potřebuji poradit asi před týdnem jsem si koupil bezdrátová sluchátka sony wh1000xm3 a při posloucháni jsem zjistil že v levém sluchátku je slyšet lupáni až praskáni tak jsem je byl včera vyměnit za ty samé ale jiný kus a utěch to dělalo taky tak jsem si rekl že je ještě skusím vyměnit za ty samé ale jiný kus a ty to dělají také já už nevím co si mám myslet nemáte taky někdo takový problém případně jak ten problém spravit předem děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zkusil jste do nich pustit hudbu z jiného zdroje? Ono je totiž klidně možné, že za to nemůžou sluchátka...

michalsperka
hodnocení

právě že skoušel a dělaji to taky

hodnocení

0x

Tak to pusťte přes reproduktory a jestli to bude také s praskáním, chybu hledejte v přehrávači

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]