Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit fotoaparát, aby nahrál i zvuk

Od: fotak odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

vlastním fotoaparát olympus fe-210: fotoradce.cz/... Nabízí i možnost natočit video na kameru, to mi funguje, ale nenahrává mi to zvuk a nemohu se dopídit, kde by se to tam dalo nastavit. Neví někdo prosím, jak nastavit tento fotoaparát, aby nahrál video i se zvukem, ne video bez zvuku? Návod nemám.

Děkuji za případnou radu.

Jak nastavit fotoaparát, aby nahrál i zvuk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Ozvučené videosekvence - ne

Píšou to přímo v tom vašem odkazu. Nemá mikrofon, neumí nahrávat zvuk.

Lepší video (a se zvukem) dnes natočíte prakticky libovolným mobilem ;)

fotak
hodnocení

dobře, děkuji, já mám právě ještě jeden skoro ten samý a tam to jde, tak mě zarazilo, že tady to nejde, já se v těch technických věcech nevyznám.

hodnocení

0x

V odkazu je tečka na konci navíc.

Jinak tyto přístroje opravdu předčí dnešní mobily, jak ve focení, tak ve videu určitě. Rozlišení videa 640x480, kterým přístroj disponuje, je pro dnešní zobrazovací techniku už opravdu nedostatečné.

hodnocení

0x

Měl jsem přesně takový Nikon Coolpix 2200. Stejný problém. O rok starší model to uměl. Ten Váš tomu mému je i díly hodně podobný.

Takže HW neumí. Nemá mikrofon.

google.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]