Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou čtečku E knih

Od: stanik® odpovědí: 3 změna:

Rád bych si koupil elektronickou čtečku knih, jaký typ čtečky je nejvhodnější? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Nemám koupenou čtečku. Používám na telefon, tablet, notebook, všude mám staženou čtečku "ReadEra". Je zdarma. Mám v ní stažené, asi 800 set knih. Mohu si číst kdekoliv, přestat, když příště otevřu knihu, je tam, kde jsem přestala číst. Je to Super. Jen můj názor. Viky

hodnocení

3x

V podstatě máš na výběr mezi Kindle a PocketBook. Podle mě je vhodnější PocketBook, zvládá víc formátů a připadá mi uživatelsky příjemnější.

Pokud chceš poradit konkrétní typ, tak třeba Pocket Book 627 Touch Lux 4 je velmi dobrá volba.

destik*
hodnocení

0x
Máme doma PocketBook 626 TouchLux 3, naprostá spokojenost, už asi 3 roky bez potíží. Nemám zkušenosti s jinými značkami, ale PocketBook můžu jen doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]