Nejste přihlášen/a.
Měl bych následující prosbu.Včera mi najednou na satelitu přestala jít Nova (jinak ji přijímám bez nejmenších problémů asi 2 roky) na "celoživotní" kartu Gital pro české programy.Při přepnutí na Novu naskočí:Přelaďte prosím na 1270 a poté:CRYPTOWORKS Nemáte oprávnění k sledování tohoto programu.Zkoušel jsem tedy manuálně přeladit na 1270Mhz,ale to v nabídce není...Automaticy jsem to celé nechtěl přelaďovat.Není přece možné, aby najednou začala Nova vysílat jinde.Nebo ano?Kde by mohla být chyba?Děkuji.
Nova, nova cinema, mtv a další programy byly postupně převedeny na jiný transporder (TP). musíte ručně nastavit tyto parametry: kmitočet 12070, polarizaci horizontalní rychlost 27500 sr 3/4. Toto uděláte v Menu přístroje musíte najít manualní nastavení TP nebo přidat TP. Nemusíte ladit celý přijímač. V otázce máte špatně kmitočet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.