Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na satelitu mi přestala vysílat Nova

Od: vladajanis* odpovědí: 8 změna:

Měl bych následující prosbu.Včera mi najednou na satelitu přestala jít Nova (jinak ji přijímám bez nejmenších problémů asi 2 roky) na "celoživotní" kartu Gital pro české programy.Při přepnutí na Novu naskočí:Přelaďte prosím na 1270 a poté:CRYPTOWORKS Nemáte oprávnění k sledování tohoto programu.Zkoušel jsem tedy manuálně přeladit na 1270Mhz,ale to v nabídce není...Automaticy jsem to celé nechtěl přelaďovat.Není přece možné, aby najednou začala Nova vysílat jinde.Nebo ano?Kde by mohla být chyba?Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Dobrý den.Nějaká změna tam byla v loni v říjnu pro vysílání v HD kvalitě frekvence 12070 MHz.Ale nevím jestli je to Váš problém.

doplněno 21.01.10 07:17:

satcentrum.com/...

vladajanis*
hodnocení

Děkuji za informaci.

jesse*
hodnocení

2x

Pokud nemáte v nabídce satelitu TP 12070, musíte si ho tam nastavit manuálně. Přesný postup najdete v návodu k použití přijímače

vladajanis*
hodnocení

Děkuji moc.

juvla*
hodnocení

2x

Nova, nova cinema, mtv a další programy byly postupně převedeny na jiný transporder (TP). musíte ručně nastavit tyto parametry: kmitočet 12070, polarizaci horizontalní rychlost 27500 sr 3/4. Toto uděláte v Menu přístroje musíte najít manualní nastavení TP nebo přidat TP. Nemusíte ladit celý přijímač. V otázce máte špatně kmitočet.

vladajanis*
hodnocení

Děkuji za vysvětlení a za opravu kmitočtu.Večer se pokusím to dle vašich instrukcí přeladit.Ještě jednou děkuji.

hodnocení

2x

Nevím jak u Vás, ale já byl dlouho dopředu informovát titulkem dole, při přepnutí programu. Při vyhledání informace o programu, jsem byl upozorněn: přeladte...

Vezměte návod k obsluze a postupujte dle návodu. Mě se to osvědčilo, a to jsem silný neznalec ladění satelitu.

vladajanis*
21.01.10 09:40
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]