Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navázání SSL spojení

Od: fajfka® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, synovi jsem zprovoznila starší telefon (JY-G2F), má v něm novou sim kartu, ale nelze se, bohužel, připojit přes Seznam ani přes prohlížeč v telefonu na internet. Na Seznamu mi to píše toto: Nepodařilo se navázat SSL spojení a v prohlížeči mi to píše: Nelze navázat bezpečné připojení.
Mohl by mi, prosím, někdo poradit s tímto problémem? Předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Mám také starší telefon (pracovní, na volání/SMS) a stejný problém s připojením na některé weby. Aktualizovat Op. Systém (Android) nemůžu z nedostatku vnitřní paměti, takže tu aktualizaci bych viděl u vás jako řešení, nejsem si ale jist výsledkem. S tím šifrováním SSL by mohla souviset i "rychlost" procesoru a nedostatek operační paměti telefonu- telefon to "nestíhá".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]