Nejste přihlášen/a.
Dobrý den spadl mi do kyble s vodou mobil Huavei smart je v praze nějaká firma co vysušuje mobily? co mám dělat? děkuji za odpověď Veselý.
Jen doplním, že rýže není babská rada, ale ověřený způsob, jak přístroj zbavit vlhkosti. Další krok je odstranění škod způsobených vodou a následně zprovoznění přístroje. Tohle přece už rýže logicky nedokáže.
Jak dlouho byl ve vodě počítám pár vteřin? A je funkční ted nebo už nejde? Co jste s ním dělal hned po vytáhnutí z vody?
Já mám starší Iphone do vody mi spadnul 2x už je to asi 3 roky.Ihned po vyndání jsem ho vypnul a fénem vysoušel.Z větší dálky a ne uplně horký vzduch třeba 10 minut.Pak jsem ho dal na topení na hadr bylo to v zimě a nechal pěkně v teploučku odpočívat do rána.Ráno nešel mikrofon tak jsem mu dal znova fenovou lázen a chvíli topení a už 3 rok jede...
Ale ten iphone patřil ještě k těm poctivějším ty dnešní plastové hračky nevím..
Ale zkusil bych to samé zkazit už toho víc nemužete.
Dávám mu maximálně měsíc ,asponˇ tak dlouho fungoval mě když jsme se nedobrovolně koupali v bazénu .Taky jsem ho potom dlouze vysoušel ale je to holt elektronika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.