Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moje 2.1 soustava k PC se po 18 letech odporoučela. Přestal fungovat subwoofer, nejde zapnout. Rozdělal jsem to, pojistku to nemá a vypadá to, že odešel zdroj. Je to 18 let starý, noname značka, takže sehnat náhradní zdroj asi nemožné. Zvažoval jsem opravu, ale bylo mi řečeno, že málokdo to dneska dělá a když už, je dost možné, že to bude stát pořizovací cenu nové soustavy. Máte třeba s někým zkušenosti kdo toto dělá z Brna?
Já se toho nechci vzdávat, protože ta soustava hraje perfektně a nevím, jestli by nová Logitech za 1500 tak dobře hrála i když jsem zjistil, že ty nový mají třeba 40W a ten můj má jen 12W.
Ale také si uvědomuju, že můžu dát třeba 500-1000Kč za opravu, bude to fungovat jen chvíli a pak budu po půl roce nucen stejně koupit nový a nebo to dát zase opravit.
a jak jsi došel na to že zdroj? Měřil jsi? To nemá fakt žádné označení?
není vadná jen přívodní šňůra?nebo vypínač?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.