Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil samsung galaxy A40 fotky

Od: betty59® odpovědí: 7 změna:

Prosím, dá se nějak nastavit na fotkách datum a čas? jsme na to zvyklí, ale u tohoto mobilu se mi to nezobrazuje.Nebo už se to "nenosí"? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale ano, u mobilních fotek se časové razítko samozřejmě nosí, je to děsně cool, stejně jako další podobně nezbytné funkce :-D. Jinak se dává do fotografií jen kvůli dokumentaci.

Musíte jít do nastavení obrázku a tam zapnout funkci Zobrazit datum a značky polohy. Jinak všechny údaje o fotografii máte v jejích vlastnostech (tři tečky-Vlastnosti)

hodnocení

0x
Samsung sice nemám, ale u Xiaomi si můžu zapnout vodoznak v nastavení fotoaparátu. Ve vašem mobilu tato funkce je taky, ale nevím, zda si lze zvolit typ vodoznaku (já si můžu vybrat i časový vodoznak), nebo je to jen takový ten "reklamní" od výrobce.
Jinak by to určitě vyřešila i jiná aplikace na focení.
Na druhou stranu nevidím důvod, proč to mít napevno "vypálené" ve fotce, kterou pak pořádně nemůžu na nic použít, protože to s tím vodoznakem vypadá blbě :)

Nerozumíš fotografii. Vypálený datum je důležité. Užití je široké. Tweet, instáč, fejs...

No, v životě jsem neviděl na instáči ani fejsu nikoho, kdo by tohle používal, takže asi tak... spíš nějakýho důchodce, co si fotí kytičky a kočičky, ti mají často v rohu datum a čas (z digitálního foťáku) :)

hodnocení

Díky za odpovědi, ale bohužel mám nastaveno značky polohy ,ale o datumu ani zmínka a na fotkách nic není,to že mám info u fotky v mobilu vím, ale to je mi k ničemu , když je dám vytisknout nebo někam pošlu.:(

jestli to fakt neumí, tak jsou aplikace, které umí následně do obrázku údaj o datu a času přidat (například Auto Stamper), nebo je možnost použít na focení aplikaci, která to umí (například Open Camera)

hodnocení

No jo důchodce jsem, ale nefotím jen kytičky, ale i výlety a spoustu jiných věcí, takže jsem ráda ,když tam mám datum, abych věděla kdy, kde, co. Jinak jsem dosáhla r´toho,přes galerii, že tam mám alespoň den a měsíc bez roku. Díky všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]