Nejste přihlášen/a.
Prosím, dá se nějak nastavit na fotkách datum a čas? jsme na to zvyklí, ale u tohoto mobilu se mi to nezobrazuje.Nebo už se to "nenosí"? Díky
Ale ano, u mobilních fotek se časové razítko samozřejmě nosí, je to děsně cool, stejně jako další podobně nezbytné funkce . Jinak se dává do fotografií jen kvůli dokumentaci.
Musíte jít do nastavení obrázku a tam zapnout funkci Zobrazit datum a značky polohy. Jinak všechny údaje o fotografii máte v jejích vlastnostech (tři tečky-Vlastnosti)
Díky za odpovědi, ale bohužel mám nastaveno značky polohy ,ale o datumu ani zmínka a na fotkách nic není,to že mám info u fotky v mobilu vím, ale to je mi k ničemu , když je dám vytisknout nebo někam pošlu.
jestli to fakt neumí, tak jsou aplikace, které umí následně do obrázku údaj o datu a času přidat (například Auto Stamper), nebo je možnost použít na focení aplikaci, která to umí (například Open Camera)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.