Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačítko L1 na PS4

Od: ivikcz® odpovědí: 4 změna:

Ahojte potřebuji poradit zda se někomu stalo to že tlačítko L1 na ovladači PS4 Dualshock 4 V2 se samo mačká takže se ve hře přepíná a nedá se pořádně hrát právě to mám rozdělané tlačítka vytáhlé ovladač mám položený a sám se přepíná a zda jste to někdo vyřešil děkuji za každou rozumnou odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

L1 - to je ta analogová páčka?

To se mi ještě nestalo, ale před časem jsem tady řešil něco podobného s potenciometry u joysticků:

poradte.cz/...

Ale myslím si, že u těch "spouští"poťáky nebudou, bude tam něco piezo nebo tak. To pak nwm co. Ty poťáky pomohlo vyčistit kouskem ubrousku v pinzetě, nakonec jsem vůbec nějaké oleje nepoužíval.

hodnocení

Ne je to levé horní tlačítko na předku ovladače

Tlačítko L1 na PS4

Jo, no tak tam je mikrospínač. Ten bude realizován přímo na tišťáku membránkou, a ta bude puklá nebo tak něco. Vyhodit a koupit si za patnáct stovek jinej. *zdravi*

hodnocení

JJ taky jsem to už udělal :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]