Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ethernet, wifi zvonek

Od: ahoj88 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych z této MB ASRock N68C-S UCC, odletovat Ethernet port, to by problém nebyl, ale když na to koukám, tak to má 14 pinů (4 budou asi určitě na ty 2 diody). Musím 100% vědět, který z těch pinů je který, potřebuju jen TX-; TX+; RX-; RX+. Nevíte někdo, jak zjistit který je který? Oproti klasickému ethernetu je podstatně větší, tak předpokládám, že za ním bude schovaná další elektronika nebo je to propletené s usb. Ale nejlepší by bylo kdybych to nemusel otvírat.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

no tak google říká, že:

Ethernet, wifi zvonek
ahoj88
hodnocení

Dobře, děkuji, ale jak poznám, kterým z těch 14 pinů na MB náleží TX+-, RX+-?

111®
hodnocení

2x

tak port má pružiny a ty si proměříž co je kde na MB

ahoj88
hodnocení

Asi úplně nechápu,jak.

111®
hodnocení

2x

no multimetrem na zkrat a když nevíš tak to nedělej..

hodnocení

0x

Nechápu smysl. Není jednodušší do toho konektoru stržit RJ45 kostičku a z té si to vyvést?

ahoj88
hodnocení

Ne, já potřebuju do toho portu dát kabel od wifi (ethernet) z toho vyvést ty 4 piny a z toho to zapojit do wifi zvonku.

WiFi zvonek? Co to je?

I tak to neodporuje tomu co píšu.

ahoj88
hodnocení

Odkaz na to zapojení: support.smartwares.eu/...

111®

barvy máš ode mne už v první odpovědi...

motak
hodnocení

0x
A není lepší si koupit za 10kc novy konektor než použít ten z desky?
ahoj88

Ano je, ale já bych to potřeboval dnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]