Dobrý den, Měl bych takový ne moc důležitý dotaz, ale přec mě to zájímá a trochu vrtá hlavou. Pořídil jsem si chytrý náramek, mám ho propojený přes bluetooth k smartphonu. Je možné, že se tím telefon rychleji vybíjí nebo se mi to jen zdá? Předem Vám děkuji
Ano, zvlášť u starších verzí bluetooth se jeho zapnutí a udržování připojení samozřejmě na výdrži nějak projeví. U mě to není tedy nijak extrémní, že by mě to nutilo bluetooth vypínat nebo hodinky odpojovat, ale nějaký rozdíl tam opravdu je.
Stejně jako víc žere zapnutá wifi, zapnutý displej, zatížený procesor...
Ne, nezdá se Vám to. Cokoliv, co běží na pozadí, urychluje vybíjení baterie. Ať už Bluetooth, WiFi, kontrola mailů v určitém časovém cyklu, widget s počasím, který se pravidelně obnovuje... Atd.
dejmanto
Ano, to vím a myslím, že co je zapnuté vybíjí ale jen málo, spíš když to pracuje a posílá si data stále třeba na ten náramek. Kroky, tep, notifikace, počasí, ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.